Winterjassen.com gaat over naar Jas.nl

Er is een heerlijk verfrissend nieuwtje op het gebied van winterjassen: vanaf 2019 gaat Winterjassen.com over naar Jas.nl. Winterjassen.com bleek zo’n groot succes dat er duidelijk vraag was naar meer categorieën jassen. Om jou één plek te kunnen bieden waar je online terecht kunt voor een overzicht van allerlei verschillende soorten jassen is Jas.nl opgezet. Op Jas.nl kun je niet alleen inspiratie vinden voor je nieuwe winterjas; je kunt hier ook terecht om alles te weten te komen over een mogelijke nieuwe zomerjas of tussenjas.

Zomerjassen 2019/2020

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe zomerjas? Dan kun je je geluk niet op op Jas.nl. Het wordt nog moeilijk kiezen tussen al die prachtige jassen. Wanneer je al een idee in je hoofd hebt van model, kleur of prijs kun je dit gemakkelijk aanvinken in de filters. Hierdoor wordt jouw droomjas gefilterd van modellen waar je misschien wel helemaal niks mee kunt. Op die manier gaat jouw zoektocht naar de perfecte zomerjas snel en eenvoudig. Jas.nl streeft hiermee de snelste en grootste aanbieder te zijn van allerlei soorten zomerjassen.

Wat betreft zomerjassen vind je hier van alles: van hippe bomberjacks tot aan te gekke spijkerjasjes en van dunne regenjassen tot aan bikerjacks. Er is voor ieder wat wils te verkrijgen en precies daar speelt Jas.nl op in. Met interessante blogs, tips en tricks lees je hier alles over de laatste trends zomerjassen en doe je inspiratie op voor een eigen nieuwe zomerjas. Wat zien we op de catwalk? Welke print mag je niet missen? En welk model zomerjas is helemaal hip? Je leest en ziet het allemaal op Jas.nl.

Winterjassen 2019/2020

Waar we eindigden met Winterjassen.com gaan we gewoon weer verder op Jas.nl. Ook op de nieuwe website lees je alles over de laatste winterse trends, de mooiste winterjassen en de beste winterjassen voor je wintersportvakantie. Naast interessante en leuke blogs kun je hier terecht voor handige overzichten met dé trends voor winterjassen in 2019/2020 en natuurlijk de daaropvolgende jaren. Ook lees je er meer over hoe je bepaalde winterjassen het beste kunt matchen met je eigen looks en welke winterjassen het beste bij welke lichaamstypes passen.

Met behulp van het handige filtersysteem filter je binnen no time jouw wensen. Wil je een donkergroene winterjas? Check. Mag het een langer model zijn? Check. Wil je het liefst een winterjas met een fake fur kraag? Check, check, check. Het is heel eenvoudig om de filters aan te vinken en voordat je het weet, heb je je nieuwe droomwinterjas voor je op je beeldscherm. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is door te klikken naar de desbetreffende webwinkel en de jas te bestellen. Zo eenvoudig is het!

Waarom nieuwe jas uitzoeken via Jas.nl?

Net als op Jas.nl willen we onze bezoekers op Jas.nl het gemak geven om op één plek een nieuwe jas te kunnen uitzoeken. We kennen het allemaal wel: de ultieme zoektocht op het wereldwijde web waarbij we tientallen webshops af moeten om een mooie zomerjas of winterjas te scoren. Met Jas.nl is dat verleden tijd: in het overzicht op de website vind je vrijwel alle huidige collecties winterjassen die je maar kunt vinden online. En dat ook nog eens voor hele fijne prijzen!

Vorige

Dé print van 2018/2019: ruitjesprint

23 december 2018
Volgende

Jas kiezen voor de vroege lente

6 maart 2019

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.