Dé print van 2018/2019: ruitjesprint

De winter van 2018/2019 heeft ontzettend veel moois in petto op het gebied van fashion. We zien bijvoorbeeld verschillende prints terug in zowel de collecties kleding als het aanbod winterjassen. Zo kunnen we niet meer om de winterjas met tijgerprint heen en zien we overal en nergens de winterjas met ruitjesprint voorbijkomen. Winterjassen met ruitprint zijn hét winterse item van dit seizoen. In dit artikel lees je meer over de ruitjesprint: wat is er zo mooi aan en waarom moet jij een winterjas met deze print hebben? Lees snel verder.

Klassieke look in de winter

Een van de grootste voordelen van een mooie jas met ruitjesprint is dat je al snel een stijlvolle en klassieke look hebt. Hierbij maakt het niet eens uit wat het model van je winterjas is. Wil je voor de échte classy winterse look gaan dan kies je voor een trenchcoat als winterjas. Een trenchcoat is, met name door de prachtige taille, een hele fijne winterjas die je meerdere winters kunt dragen. Dit komt omdat dit model eigenlijk altijd wel kan, waardoor het kopen van een trenchcoat met ruitjesprint een hele goede investering is.

Hierbij kun je wat betreft de print zelf ook nog voor verschillende opties gaan. De kleine ruitjesprint zien we bijvoorbeeld vaak terug bij trenchcoats, lange wollen winterjassen en andere lange, stijlvolle modellen. Natuurlijk kun je ook voor een meer grovere print gaan: een print met grote ruiten. Hiermee maak je een meer casual en speelse indruk, iets dat juist ook heel leuk kan zijn voor je winterse look. Zolang je de kleuren van de winterjas rustig houdt kun je wat betreft een stijlvolle winterjas alle kanten op met deze print.

Ruitjesprint: voor mannen én vrouwen

Wat we ook erg prettig vinden aan deze trend is dat hij geschikt is voor mannen én vrouwen. Een prachtige lange winterjas met fijne ruitjesprint lijkt in eerste instantie echt iets voor de dames te zijn, maar waarom zou een man dit niet kunnen dragen? De lange winterjas is helemaal hip, welke print je hierop draagt maakt hierbij helemaal niets uit. Zolang jij de winterjas met genoeg zelfvertrouwen draagt zul je zien dat hij je hartstikke te gek staat!

Ben je dus op zoek naar een winterjas met een beetje pit? En wil je hierbij niet gaan voor de standaard printjes of het standaard model winterjas? Dan zit je met een winterjas met ruitjesprint goed. Je kunt het hierbij zo bont maken als je zelf wilt en precies dat is zo leuk aan deze print. Of je nu een rockchick bent of op zoek bent naar een klassieke kantoorjas voor heren, met deze winterjas scoor je altijd! Net als bij veel andere winterjassen geldt hier het motto: ‘experimenteren én combineren kun je leren’, dus sla je slag.

Prints zijn het helemaal in de winter van 2018/2019. Daarom hebben we de mooiste winterjassen met print voor je verzameld op de overzichtpagina's. Neem snel een kijkje en wie weet heb je deze week nog een nieuwe winterjas. Klinkt goed toch?

Vorige

Stoere winterjassen voor je kids

18 december 2018
Volgende

Winterjassen.com gaat over naar Jas.nl

6 februari 2019

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.