Winterjassen met print: mix en match met je outfit

Een basic zwarte winterjas is bijvoorbeeld veilig en handig te combineren, maar waarom zou je niet eens een keer een beetje gek doen? Een winterjas met print kan namelijk ook erg vrolijk zijn in de winter!

Wanneer je zin hebt om lekker op te vallen deze winter is een winterjas met print enorm aan te raden. Let wel op de volgende punten wanneer je een winterjas kiest.

Gelegenheid matchen met je winterjas

Natuurlijk is een felgekleurde jas met een toffe print een leuk idee wanneer je eens wat anders wilt, maar het is wel verstandig om te kijken naar de omstandigheden waarin je deze jas draagt. Moet je bijvoorbeeld voor werk veel naar afspraken met klanten of heb je een chic diner of een bruiloft op de planning? In deze gevallen is een basic in het zwart, grijs of bruin meer passend.

Kijk altijd naar de gelegenheid wanneer je een winterjas kiest: wil je voornamelijk een winterjas om buiten te dragen wanneer je boodschappen gaat doen, de stad in gaat of langs familie of vrienden gaat? Dan is een geprinte jas natuurlijk altijd een goed idee!

Match het met je outfit

Kies je voor een winterjas met print, dan is het zaak om naar de rest van je outfit te kijken. Om een druk geheel te voorkomen kun je een geprinte winterjas het beste combineren met een basic look.

Ga bijvoorbeeld voor een mooie zwart jurkje of een simpele jeans met een wit shirt wanneer je een felroze winterjas voor dames met print hebt. Zoek de balans op tussen de kleuren en de stoffen en kies voor de combinatie waarin jij je het fijnst voelt.

Geldt voor jou dat het balans er is wanneer je meerdere felle kleuren met elkaar combineert? Dan moet je dat natuurlijk doen!

Wil je mee met de trend?

Veel mensen vinden het belangrijk en vooral leuk om met de mode mee te gaan. Kijk daarom altijd eerst in de online shop welke winterjassen met print er eigenlijk zijn in het aankomende seizoen en met welke trendy items je de jas kunt combineren. Mix en match meerdere hippe prints met elkaar of ga juist voor een minimalistische look met een extreem opvallende jas. Geprinte winterjassen zijn niet meer weg te denken uit de collectie winterjassen, het is aan jou of je het aandurft of niet! Wij zijn er al in ieder geval van overtuigd.

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.