Zo vind je een zakelijke winterjas voor dames voor 2017/2018

Bij een sollicitatie is het eerste wat ze zien jouw winterjas. Je kan dan maar beter een hele mooie, zakelijke dames winterjas aan hebben! Wij gaan je vertellen welke dat zijn en waar je deze kunt shoppen! Zo sta je toch al 1-0 voor bij je volgende sollicitatie gesprek.

De mantel

De klassieke mantel is de ideale zakelijke winterjas voor dames. Hij is elegant, robuust door de wollen stof en tot slot ook erg chic. Vaak vallen deze winterjassen net iets over je knie. Bij een sollicitatie maak je in een klassieke mantel gelijk een goede indruk. Ga voor een mantel in het zwart, grijs, navy of camel.

De parka

Nu horen we je denken: 'Een parka naar een sollicitatie gesprek?' Ja, dat kan! Zolang je maar voor de variant gaat met een luxe afwerking en uitstraling. De casual groene parka kun je beter thuis laten en bewaren voor het weekend. Een parka met de mogelijkheid om je taille te accentueren is voor een zakelijke jas echt een must. Het oogt minder sportief en meer verzorgd.

De trenchcoat

Naast de mantel is de trenchoat ook een perfecte zakelijke winterjas. Een mooie Burberry trenchcoat is misschien een beetje boven je budget, maar het is wel de stijl waar je voor moet gaan. De trenchcoat is zowel zakelijk als casual goed te dragen. Hij zal je kantoor looks een upgrade geven, maar ook je casual outfits helemaal chic afmaken!

Koop een zakelijke winterjas voor dames met deze tips

Er is een aantal punten waar je op moet letten wanneer je een zakelijke winterjas voor dames wilt kopen. Als eerst is het goed om te weten dat er verschillende dresscodes zijn voor diverse branches. Weet jij al of je business casual gekleed moet of dat er verwacht wordt dat je volledig in mantelpak gekleed gaat? Op basis daarvan kun je de juiste keuze maken. Over het algemeen geldt dat een nette jas zoals een colbert, een trenchcoat of een blazer de juiste keuze is. Zorg er in ieder geval voor dat je kiest voor een effen jasje (dus het liefst zonder print) en voor een rustige kleur. Daarnaast mag de jas niet verwassen, vies of kapot zijn wanneer je een geweldige eerste indruk wilt maken. Overige tips voor het kopen van een zakelijke winterjas voor dames lees je hier.

Wat is jouw budget voor een zakelijke dames winterjas?

Hoeveel geld wil je kwijt zijn aan je zakelijke winterjas? Mag het wel wat meer kosten of wil je het liefst zo goedkoop mogelijk? Wij raden je aan om toch voor een iets duurdere winterjas te gaan. Je trekt hem per slot van rekening elke dag aan. Hierdoor slijt die sneller en wordt die minder mooi. Bij een duurdere winterjas duurt dat proces wat langer en kun je langer van je mooie zakelijke winterjas genieten. En je hoeft de komende twee jaar niet meer op zoek naar een exemplaar!

Is jouw dames winterjas nodig aan vervanging toe, begin je binnenkort bij een nieuwe baan en heb je nog geen zakelijke winterjas? Op Jas.nl vind je verschillende zakelijke winterjassen. Van trenchcoats tot mooie klassieke mantels en parka's. Door de handige filters kun je heel makkelijk op prijs filteren en zo de zakelijke winterjas vinden binnen jouw budget! 

Relevante informatie voor 2020/2021 lees je hier:

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.