Zachte winterjassen voor baby's

Ben jij er ook zo verliefd op: schattige jasjes voor baby's? Lees dan vooral even verder, want in dit artikel hebben we iets wat dit soort jasjes nóg schattiger maakt! Wat dacht je van een paar heerlijke zachte babyjasjes die ontzettend comfortabel zitten en er vooral heel fijn uitzien? Het is ontzettend belangrijk om je kindje in de winter lekker warm te houden. Gelukkig zijn daar allerlei merken en webshops die handig inspelen op deze behoefte: zij verkopen vaak het hele jaar door de meest zachte jasjes voor je baby. In dit artikel vertellen we je daar wat meer over en geven we je enkele tips en tricks bij het uitkiezen van de beste winterjas voor kids.

Babyjasjes van fleece voor de winter

Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk zitten fleece vest of jasje voor je kindje? Het bijzondere is dat fleece helemaal hip is in de winter van 2019/2020. We zien dit zachte en warme materiaal ook massaal in de collecties voor volwassenen terugkomen. Je kunt dus zelfs, als je wilt, je jas combineren met die van je kleine! Fleece is een hele zachte stof die lekker aanvoelt aan de huid van je baby. Een ander voordeel is dat het heel rekbaar is: fleece zit vaak losjes om het lijf zonder dat het te los. Dat is het ideale materiaal voor baby's.

Omdat baby's nogal beweeglijk kunnen zijn, is het sowieso aan te raden om niet voor een heel strak of juist een heel wijd jasje te gaan. Het enige nadeel van jassen kopen voor baby's is dat je bezig kunt blijven. Voordat je het weet is je kindje (alweer!) uit de fleece jas gegroeid! Mocht je nog meer kinderen willen dan raden we het aan om de kleertjes die je nu aanschaft te bewaren voor de volgende. Fleece is hartstikke tijdloos en is helemaal voor baby's altijd een goed idee.

Gehaakt of gebreid jasje voor je baby

Nog zoiets leuks voor een jong kindje: een gebreid of een gehaakt jasje. Dit soort jasjes zijn weliswaar iets minder zacht, maar alsnog ontzettend schattig. Misschien heb je wel een creatief familielid die aan de slag wil gaan met het produceren van zo'n boho jasje voor je baby. Op die manier ben je hartstikke uniek, want niemand heeft zo'n jasje! Natuurlijk kun je ook online of in de winkels even kijken naar dergelijke mooie babyjasjes. Er zijn diverse webshops die gebreide of gehaakte artikelen verkopen, ook voor kindjes.

Het voordeel van gehaakte en gebreide jasjes is het duurzame karakter. Kies je voor zo'n soort jas dan kies je voor een duurzame jas voor je kind. In het geval van een baby is dat misschien niet het meest handige, aangezien je kindje nog volop in de groei is. De kans is echter groot dat wanneer je net een baby hebt er vast wel iemand anders in je omgeving is die zo'n jasje goed kan gebruiken. Ook kun je dit soort jasjes natuurlijk gewoon bewaren voor een volgende. Vandaag de dag zijn er ook allerlei websites waar je babykleding met gemak kunt verkopen.

Extra schattig: teddy coats voor baby's

Last but nog least: wat dacht je van een überschattige teddy coat of imitatiebonten jasje voor je kleintje? Ook teddy coats zien we volop terug dit winterse seizoen. Dat is niet heel vreemd: dit soort jassen zien er lieflijk uit en zitten ook nog eens hartstikke lekker. Als volwassene voel je je soms echt een beertje; moet je je voorstellen hoe dat is bij een jonge baby! Extra tip: kies voor een teddy coat met van die schattige berenoortjes. Dat maakt zo'n lieve look voor je babt helemaal compleet.

Een van de grote pluspunten van teddy coats is dat je ze met alles kunt combineren, helemaal bij baby's. Of je er nu een legging, een pyjama of een lekker zachte broek bij aantrekt; alles past en mag. Een teddy coat is een hele lekkere warme jas en zorgt ervoor dat je kindje lekker warm blijft in het koude seizoen. Kies voor een knusse kleur, zoals beige, bruin of terracotta of ga voor een fellere kleur voor een vrolijke look. Zo maak je de look helemaal af.

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.