10x winterjassen onder de 75 euro

Als je op zoek bent naar een goede winterjas, betaal je daar zeker in het winterseizoen vrijwel altijd de hoofdprijs voor. Toch is de prijs een beetje afhankelijk van wat je zoekt. Als je de trends van dit jaar hebt doorgenomen, dan kun je aan de hand van de stijltips een geschikte winterjas uitzoeken. We begrijpen bij Jas.nl maar al te goed dat de keuzes van onze bezoekers soms ver uit een liggen.

Daarom hebben wij tien winterjassen uitgezocht voor onder de 75 euro. Voor ieder wat wils, van bomberjack tot parka. Lees dus gauw verder en ontdekt deze tien prachtige winterjassen.

Sisley winterjas

De winterjas van Sisley is een echte bomberjack, inclusief flinke voering. In deze jas krijg je het dus absoluut niet koud, maar wellicht is de jas iets te warm aan voor onze gemiddelde winter. Het ligt er dus een beetje aan wat je ermee doet. De winterjas van Sisley is er voor zowel volwassenen als kinderen. De winterjas kost 60 euro inclusief BTW en is gemaakt van 100% polyester. Voorzien van een capuchon, met een normale pasvorm. Verzending en retour is gratis.

Urban Classics winterjas

De Urban Classics winterjas is een ‘gewoon goede’ winterjas. Geen toeters en bellen, geen bijzondere kleuren, maar gewoon een winterjas die lekker zit! Met een normale pasvorm is deze winterjas zeer geschikt voor jong volwassenen en pubers. Deze jas is vooral voor de heren bedoeld en is verkrijgbaar in alle verschillende maten, tot XXL. De jas is gemaakt van 100% nylon en heeft een normale pasvorm. Deze winterjas kost 69,90 euro.

S. Oliver Parka

De S. Oliver parka is een parka met vaste capuchon, speciaal voor meisjes en is uitgevoerd in de kleur army groen. De winterjas is gemaakt van 100% polyamide en heeft een ademende, winddichte en waterafstotende stof. Op dit moment is de winterjas in de aanbieding van 99,99 naar 69,99 euro. De jas is verkrijgbaar van maat 128 tot en met maat 186 en is voorzien van een rits- en drukknoopsluiting.

Brooklyns Own winterjas

De volgende winterjas is ook al in de aanbieding: afgeprijsd van 99,95 euro naar 59,95 euro! De jas is te krijgen in de kleur olijfgroen en zwart en is voorzien van 65% polyester en 35% katoen. De Brooklyns Own winterjas is in verschillende maten krijgen. Het model op de foto heeft is 1,85 groot, maar draagt maat M. De jas valt dus relatief groot uit.

Sevenoneseven Bridney winterjas

De Sevenoneseven Bridney is een winterjas met reverskraag en kost nu 53,99 euro. Deze winterjas is te krijgen in de maten 116 tot en met 176 en is speciaal voor meisjes bedoeld. Deze jas heeft de kleur grijs en is gemaakt van 60% polyester en 40% wol. Met de Sevenoneseven steel je geheid de show. Geen last van moeilijke ritsen; de winterjas is voorzien van een knoopsluiting. Aan de voorkant vind je twee zakken. De jas is niet gewatteerd.

Yourturn Winterjas

De Mottled Grey winterjas van Yourturn is een winterjas speciaal voor echte mannen en kost 63,95. De winterjas valt relatief groot uit en is voorzien van een capuchon. De Yourturn heeft een buitenlaag van 100% polyester en wordt gratis verzonden. De kleur ‘mottled grey’ heeft veel weg van aluminium, waarmee je deze jas goed kunt dragen met donkere kleding, zoals bijvoorbeeld een grijze pullover.

MS Mode trenchcoat

De trenchcoat van MS Mode is uitgevoerd in de kleur blauw en is vervaardigd uit 60% katoen en 40% polyester. Deze trenchcoat is vooral een overgangsjas tussen de winter en de zomer. Het is dus half een winterjas en half een zomerjas. De dames trenchcoat is licht glanzend, heeft een getailleerd model en bestaat uit een reverskraag, epauletten op de schouders, een dubbele knoopsluiting en lange mouwen. Bovendien wordt het afneembare ceintuur bijgeleverd.

Twintip Winterjas

De Twintip winterjas is een zwarte winterjas met nep bontkraag. Bovendien heeft de winterjas een capuchon en is de Twintip voorzien van 70% katoen en 30% polyamide. De jas valt relatief klein uit, neem dus gerust een maatje groter als je twijfelt! Deze jas is te bestellen voor 59,95 euro

Le Chich Winterjas

Niet alleen de heren en dames maar ook de jongens en meisjes komen in dit artikel aan bod. De Le Chich Winterjas is speciaal bedoeld voor de kleine meid. De vrolijke winterjas is uitgevoerd in de kleur zwart en is gemaakt van 100% acryl. Voor 65,99 euro houd je je dochter tevreden. De jas is te verkrijgen in de maten 104 tot en met 164.

Mamalicious MLPETRI Winterjas

De laatste winterjas is speciaal voor de ‘soon to be mama’s’. De MLPETRI Winterjas van Mamalicious is verkrijgbaar in de kleur blauw en is verkrijgbaar in verschillende maten. De winterjas valt relatief groot uit; je hoeft dus geen grote maat te kopen omdat je zwanger bent. Bij een lengte van 1.80m volsta je nog prima met maat S. Uiteraard is het raadzaam de jas wel ietsje groter te kopen, rekening houdend met de baby. De Mamalicious bestaat uit 70% katoen en 30% nylon en is verkrijgbaar voor 65,95 euro.

Volgende

Zo pas je weer in je parka of winterjas

29 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.