Deze jassen zien we op de festivals van 2020

Veel mensen kijken er heel erg naar uit: de festivals van 2020. Door COVID-19 is het echter nog niet zeker of de festivals in 2020 door zullen gaan. Fashion gaat gelukkig in ieder geval wel door; dat is één ding dat zeker is. Daarom willen we je toch meenemen naar de festivaltrends van deze zomer, óók wanneer de festivals niet doorgaan. Dan vier je dat feestje toch met een koptelefoon en een vet festivaljasje aan in je tuin? Hier zijn ze: deze zomerjasjes draag je naar festivals in 2020 (of dus gewoon in je eigen huis of tuin met een goed muziekje en een drankje).

Kies voor felle pastelkleuren

Felgekleurde jasjes doen het eigenlijk altijd goed op een te gek feest of een festival. Wie wordt er immers niet blij van vrolijke kleuren hier en daar? In de zomer van 2020 is het dan ook aan te raden om flink uit te pakken met de meest uiteenlopende (en felle) kleuren. Of je nu voor een felgeel jasje gaat of wanneer je liever kiest voor een oranje jas: pak lekker uit, doe je ding en laat je niet tegenhouden. Ook wanneer je favoriete festival niet doorgaat in de zomer kun je zo'n vrolijke jas aanschaffen om alsnog dat feestje te vieren!

Hierbij kijken we deze zomer nog naar een andere kleurentrend: pastel kleuren zijn namelijk helemaal hip. Hierbij ligt er de nadruk op een aantal kleuren: wat dacht je bijvoorbeeld van een fijn lila jasje? Lila is een hele fijne kleur die zowel warm als fris is. Je combineert deze kleur goed met denim, met andere tinten paars of gewoon met wit. Combineer een lila jasje bijvoorbeeld met een leuke jeans en een paar witte sneakers. 

Sportieve jasjes voor hem en haar

Wat ook een absolute aanrader is voor festivals deze zomer is het sportieve jasje. Sportieve jasjes komen in verschillende kleuren, pasvormen en maten en zijn allang niet meer alleen bedoeld om in te sporten. Sterker nog: jasjes van adidas en dergelijke zien we heel veel wanneer we naar het gewone straatbeeld kijken. Dat is niet heel vreemd: dit soort sportjasjes kun je supergoed combineren in een alledaagse of een festivallook. Zo lijk je ook meteen sportief.

Zo staat zo'n jasje altijd te gek op een doodgewone jeans met een paar sneakers eronder. Ook past het perfect in combinatie met een fijne zomerse look, zoals boven shorts en een kleurrijk shirtje. Voor dames is een sportief jasje extra leuk op een bloemetjesjurk of een little black dress. Zo'n stoer jasje maakt je gehele look net iets pittiger en vooral meer festivalproof! Draag ze met een paar sneakers of pak het anders aan en ga voor vintage cowboylaarzen. Extra leuk: kies voor een vintage jasje met sportieve vibe.

Leren jasjes met franjes

Tot slot hebben we nog een fijne trend voor alle boholiefhebbers onder ons: een festival is immers niet compleet zonder een beetje boho hier en daar. Daarom zijn er allerlei fijne boho chice hippiejasjes te koop die het sowieso al goed doen, maar met een festival nog des te meer. Het leuke van boho is dat je de keuze hebt uit een groot aanbod soorten jasjes. Misschien wil je het liefst gaan voor een lange zwierige jas in allerlei felle kleuren en gemaakt van natuurlijke materialen of wellicht heb je juist zin in boho met een stoer randje.

Kies in dat laatste geval voor een kwalitatieve leren jas met franjes; het liefst eentje die een beetje vintage aan doet. Hierbij is een zwart exemplaar natuurlijk leuk, maar voor dat extra boho sfeertje raden we je aan om eens voor een andere kleur te gaan. Wat vind je van een bruin jasje met franjes en misschien zelfs een leuke opdruk? Of misschien juist een felgekleurde jas, zoals een oranje leren jas of een rode leren jas met aztec print? Je kunt hiermee alle kanten op voor een warme look.

 

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.