Trends kleuren kinderjassen voor het najaar 2020

We weten het: de lente 2020 is nog maar net begonnen. Toch kijken modeliefhebbers vaak al net een paar maanden verder. De kans is namelijk groot dat je al een fijne lentejas of een mooie jas voor de zomer hebt gescoord. Wie weet vind je het wel hartstikke leuk om al even verder te kijken dan de zomerse collecties. Wat gaat de herfst van 2020 ons bijvoorbeeld brengen wat betreft jassen? In dit artikel introduceren we alvast enkele kleurentrends op het gebied van kinderjassen in het najaar van 2020. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn toch? Lees het dan ook hier in deze blog.

Verschillende tinten groene kinderjassen

Waar we eigenlijk altijd als eerst naar kijken, zijn de kleurentrends. Zo schreven we al eerder deze maand over de kleurentrends van het najaar van 2020. Daar zagen we onder andere dat diverse tinten groen de boventoon voeren in het herfstachtige seizoen. Dat is iets wat ook direct opvalt bij de collecties voor kids. Niet alleen de kinderjassen dragen allerlei soorten groen; ook andere kledingstukken zijn veelvuldig in deze kleur te zien. Groen is een kleur dat heel goed past bij de herfst.

De kleur komt namelijk heel natuurlijk over en is daarom goed te combineren met andere natuurlijke kleuren. Voor kids zien we bijvoorbeeld veel stoere jasjes terug, zoals donkergroene bomberjacks of lichtgroene winterjassen. Deze kleuren draag je met een jeans of met een natuurlijke kleur legging of maillot. Daaronder trek je een paar stoere bruine veterschoenen aan en je kindje ziet er hartstikke herfstproof uit.

Lila jassen voor je kindje

Een andere kleur die we veel terug gaan zien bij kids is lila. Dat is heel opvallend, omdat lila jassen in de zomer al een grote rol spelen. Voor lila, of andere kleuren paars, geldt meestal: je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Het lijkt wel of die 'smaakregel' dit jaar overboord wordt gegooid. In de winkel ga je namelijk heel veel zien van deze tint paars, oftewel: je kunt er niet meer omheen. De kans is dus groot dat je de kleur wellicht wel gaat omarmen of in ieder geval kiest voor de herfstjas van je kind.

Het leuke van lila is namelijk dat het een hele goede unisex kleur is. Lila jassen zijn namelijk ideaal voor meiden, maar passen anno 2020 ook hartstikke goed bij jongens (en volwassen mannen!). Waar paars vroeger altijd als een vrouwelijke kleur werd gezien, past de kleur nu juist heel goed in de huidige trends en stijlen. Jassen met deze kleur hebben vaak namelijk iets vrouwelijks en laten jassen met een vrouwelijke look nou net helemaal hip zijn, óók voor kids.

Ga voor een donkerblauwe jas

Als laatst hebben we nog een fijne kleur voor je volgende kinderjas: wat dacht je van een donkerblauwe najaarsjas? Donkerblauwe of marineblauwe jassen zijn jassen die tijdloos zijn. Daarom zie je ieder jaar wel een reeks donkerblauwe jassen in de (kinder)collecties hangen. Dit najaar is het aantal jassen in deze kleur net iets hoger. Donkerblauw is namelijk hartstikke hip! Je combineert deze tint blauw eenvoudig met bruin, grijs of bordeauxrood.

Wat goed past bij de kleur donkerblauw is een stoere outdoorjas. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere caban voor je kindje? Cabans zijn warme en kwalitatieve jassen die ervoor zorgen dat je heerlijk warm blijft. Door het te gekke model maak je met deze jas een stoer geheel. Combineer cabans met een mooie denim jeans of ga voor een combinatie met een bruine broek. Perfect voor de herfst!

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.