Heren opgelet: kies voor een wollen winterjas

Brrr… nu de winter weer voor de deur staat is het zeker een goed idee om te investeren in een mooie en warme winterjas. Nederland is wat betreft temperatuurverschillen soms een vreemd land: zo is het in oktober nog 25 graden en is het in november ineens een gevoelstemperatuur van -5! Voor de heren zien we diverse winterjassentrends. Een daarvan is de good old wollen winterjas!

Wollen winterjas voor stijlvolle mannen

In eerste instantie is de wollen winterjas een prachtig exemplaar om een klassieke en nette look af te maken. Zo zien we bijvoorbeeld veel van dit soort jassen terug in de winterse kantoorjassen voor heren. Met name lange modellen zijn de perfecte toevoeging aan je nette look. Combineer de wollen winterjas bijvoorbeeld met een kwalitatieve pantalon, een blouse en een paar brogues of andere nette herenschoenen en je hebt een heel mooi geheel.

Hierdoor is de wollen winterjas ook perfect als winterjas voor naar een bruiloft. Je draagt de jas gemakkelijk over een pak, mits je voor een ruime wollen winterjas gaat. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een korter model wollen winterjas. Die staan immers net zo sjiek! Kies bij deze nette looks voor donkere tinten, zoals zwart, bruin of donkergrijs. Kijk daarbij ook naar de rest van je outfit: welke kleuren komen daar in voor? Misschien kun je op die manier de jas helemaal tot in de puntjes matchen bij je look voor werk.

Wollen winterjas voor sportieve mannen

Wees niet bang als je nu denkt dat de wollen winterjas alleen voor mannen met een klassieke smaak bestemd zijn. Integendeel! Juist de kortere modellen wollen winterjassen zijn de ideale winterjas voor sportieve heren of mannen met een meer basic en casual smaak. Hoe tof is een combinatie van een fraaie korte donkerblauwe winterjas met een stoere jeans en een paar warme sneakers? Je hoeft echt niet alleen maar voor dunne jasjes te gaan om toch een beetje die sportieve look te blijven houden. De wollen winterjas is verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen, dus ook in een meer ‘losse’ look.

Daarom kun je de wollenwinterjas ook prima als alledaagse winterjas dragen. Hierbij hoeven de kleuren niet per se strak en netjes te zijn. Voor de heren zien we bijvoorbeeld ook andere kleuren terug in het kleurenspectrum van deze winter. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie legergroene winterjas, een marineblauwe wollen jas of misschien zelfs een bordeauxrode winterjas? Wat betreft kleur kan het echt niet te gek: van een beetje meer kleur in de winter wordt toch iedereen blij?

Benieuwd naar ons aanbod winterjassen voor heren? Check dan de huidige collectie op Jas.nl en laat je verrassen door het ruime aanbod. Voor ieder type man is er wel een mooie wollen winterjas verkrijgbaar. Sla je slag! En vind jouw toekomstige winterjas.

Vorige

Teddy coat voor heren: ja of nee?

27 november 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.