Legergroene winterjassen zijn helemaal hot

Sommige kleuren zien we iedere winter wel weer terug in winterjassen wanneer het om gekleurde winterjassen gaat. Deze winter hebben we wederom hele fijne kleurentrends voor winterjassen: van donkergrijs tot aan scherp rood en van okergeel tot aan legergroen. Legergroen is een kleur die het altijd goed doet en daardoor jaren mee kan. Kortom: het is de perfecte kleur voor een goede winterjas die je meerdere winters kunt dragen! In dit artikel lees je waarom legergroen de juiste keuze is voor je winterjas.

Legergroen combineren

Het grote voordeel van een legergroene winterjas is dat je deze kleur heel goed kunt combineren met andere winterse kleuren. Het donkere groen heeft zeker iets warms, waardoor het de ideale match is met bordeauxrood, donkergrijs, okergeel en zelfs met bruin! Laten we dit soort warme kleuren nou veel terug zien in de winter. Natuurlijk kun je legergroen ook dragen met zwart. Hierdoor is de kleur in allerlei looks te combineren: van zakelijke look tot aan feestelijke look en van een casual outfit tot een sporty look.

Aan welke combinaties kun je dan denken? Combineer een langere legergroene jas bijvoorbeeld met een mooie winterse jurk, een zwarte panty en een paar bruine brogues. Of juist voor een te gekke skinny jeans met een paar sneakers (én dikke sokken!) eronder. De heren kunnen de kleur goed combineren met een stijlvolle pantalon en nette schoenen of juist met een stoere jeans en een paar boots. Door deze veelzijdigheid kiezen steeds meer mensen voor de kleur legergroen.

Deze legergroene jassen wil je!

Uiteraard kun je de kleur toepassen op verschillende soorten winterjassen. Er zijn echter enkele winterjassen die eruit springen wanneer het om legergroen gaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige legergroene wollen jas? Eentje die tot op je knieën komt en die je met drukknopen dicht moet doen. Of van een sportieve legergroene parka of outdoor jas? Legergroen is een kleur die in de natuur niet veel opvalt, waardoor de kans groter is dat je (wilde) dieren spot!

Ook past de kleur perfect bij een mooie fake fur winterjas, ook al is dat misschien niet de eerste soort jas waar je aan denkt. Een fake fur jas kun je goed combineren in een feestelijke én stijlvolle look. Liever toch wat anders? Misschien is een legergroene trenchcoat als winterjas dan iets voor jou. Of een legergroene bomberjack. Of een gewatteerde regenjas! Nu we er over nadenken kan legergroen eigenlijk toch gewoon bij iedere winterjas, de vraag is welke winterjas jij het mooist vindt!

Nieuwsgierig naar de nieuwe collecties legergroene winterjassen? Neem dan snel een kijkje tussen het aanbod op Jas.nl en wie weet zit er wat voor je tussen!

Vorige

Boho winterjassen voor kids

1 oktober 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.