Hoe vind je een goedkope winterjas?

Door de winterjassen met elkaar te vergelijken, kun je vrij eenvoudig aan een goede, goedkope winterjas komen. Slimme shoppers gaan buiten het seizoen op zoek naar winterkleding en dus ook naar winterjassen.

Het is nog niet zo koud dat je al een dikke winterjas nodig hebt. Daardoor kun je alle jassen eens goed bekijken. Door de winterjassen met elkaar te vergelijken, kun je vrij eenvoudig aan een goede, goedkope winterjas komen. Klinkt goed toch?

Tip 1: Stel het zoeken niet uit

Dat is dan ook meteen de eerste tip. Stel het zoeken van een winterjas niet uit, maar ga in de herfst al op zoek naar een warme winterjas. Je hoeft dan niet uren te zoeken. Houd gewoon je ogen open en dan loop je er vanzelf tegenaan. Kijk eens rustig rond op onze website. Kijk niet meteen naar de prijs, maar vooral naar of je de jas mooi en praktisch vindt.

Tip 2: Niet te trendy

Vooral vrouwen hebben de neiging met alle trends meer te willen doen. Natuurlijk is het belangrijk dat je er modieus bij loopt, maar als je alle trends volgt, vind je nooit de ideale winterjas. Een winterjas gaat bovendien meerdere seizoenen mee. Dus is het goed om niet alleen op de trends, maar ook op de prijs te letten. Tel maar eens hoeveel winterjassen je hebt, tegenover kledingstukken die je dagelijks gebruikt. Wie kiest voor een neutrale jas, kan deze afmaken met een sjaal, handschoenen en een muts. Daar kun je dan wel voor trends kiezen, waardoor je een mooi geheel krijgt.

Tip 3: Niet besparen

Een goedkope winterjas vinden door niet te besparen. Dat klinkt raar. Maar dat is het niet. Trek genoeg geld uit voor het vinden van een goede winterjas. Winterjassen kunnen soms best wat kosten, vooral als je kiest voor een voering van wol of dons. Als je kiest voor de goedkoopste jas, moet je waarschijnlijk al snel een andere kopen omdat de jas toch niet helemaal bij de Nederlandse winter past. Dan kost een winterjas je dus twee keer zo veel. Door te kiezen voor een jas met uitneembare voering kun je je jas ook nog in het voor- of najaar aan. Dan gaat de jas dus meerdere seizoenen mee.

Tip 4: Fietsen met wijde mouwen

We houden in Nederland soms best wel van wijde mouwen. Sta recht op in een jas met wijde mouwen en het staat prachtig. Dat geven we graag toe. Zodra je met een jas met wijde mouwen gaat fietsen, krijg je het al snel koud. Een dergelijke winterjas laat namelijk veel wind door. En laten we eerlijk zijn: het is ook niet heel praktisch. Vooral niet als de jas wat meewaait met de wind en je met je mouwen aan het stuur komt vast te zitten.

Tip 5: De zoekmodule

Het mooie aan Jas.nl is dat de bezoeker zelf kan bepalen hoe duur of goedkoop een jas moet zijn. Bovenin beeld zie je namelijk “Zoek en vind…” met daarnaast een prijs. Door gebruik te maken van die module, vind je alle jassen die binnen jouw budget passen. Dan zie je ook dat een kwalitatief goede jas, die meerdere seizoenen meekan, echt niet duur hoeft te zijn.

Volgende

Winterjassen voor een maatje meer

28 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.