Nette winterjassen voor heren

Wanneer je als man op zoek bent naar een nette én comfortabele winterjas kan het voorkomen dat je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet. Hoe dit kan? Dat is simpel: er zijn vandaag de dag zoveel ontwerpen en modellen dat je misschien niet meer weet wat je moet kiezen om er nog enigszins trendy en comfortabel bij te lopen. Met deze handige tips omtrent nette herenjassen hoef je daar nooit meer zorgen over te maken. Check dit artikel en wie weet heb jij binnenkort een hele fancy winterjas in huis aan de kapstok hangen!

Wollen winterjassen voor heren

Een van de meest fancy materialen voor een goede herenjas is wol. Een wollen winterjas is de perfecte toevoeging aan je nette look. Er bestaan verschillende modellen wanneer het gaat om wollen winterjassen. De ene man vindt het fijn om een wat langer model te hebben die tot halverwege het bovenbeen vallen, terwijl een andere man liever een kort model heeft. Het maakt niet uit welke lengte je kiest, feit is dat een wollen winterjas dé absolute trend voor deze winter is.

Hierbij maakt het tevens niet uit voor welke kleur je gaat. Een donkere kleur zoals donkergrijs of marineblauw zijn de meest voorkomende kleuren, maar een zwarte variant of een mooie donkerbruine kleur kunnen ook hartstikke goed voor een wollen jas. Deze combineer je met je dagelijkse look voor werk of gewoon in je casual outfit waarbij de jas zorgt voor een extra nette touch. Zorg wel voor een kwalitatieve jeans die nog in goede staat is om te combineren met deze winterjassen.

Gewatteerde jassen voor heren

Een andere trend die we dit koude seizoen terug zien bij zowel de dames als de heren is de trend van de gewatteerde jas. Deze vorm jas zorgt er voor dat je heerlijk warm blijft en is te verkrijgen in zowel nettere varianten als wat meer casual varianten voor informele gelegenheden. Een classy variant is in ieder geval donker van kleur, zoals zwart of donkerblauw, en heeft over het algemeen kleinere gewatteerde details dan een minder nette variant. Combineer deze jas met een mooie wollen sjaal om je look compleet te maken.

De gewatteerde jas komt in een korte versie of een wat meer langere versie. De langere versie is hierbij klassieker en zorgt voor een verfijnde look. Kies voor een gewatteerde jas zonder capuchon, hoe aantrekkelijk het ook is om een capuchon aan je jas te hebben tegen regen of voor wat extra warmte. Een capuchon 'breekt' namelijk de netheid van je winterse herenjas en dat zou natuurlijk jammer zijn!

Ben je op zoek naar wat extra inspiratie omtrent herenjassen voor de aankomende winter? Neem dan een kijkje in de uitgebreide collecties op Jas.nl. Voor iedere gelegenheid en voor ieder type man staat hier zonder twijfel een fantastische winterjas tussen.

Vorige

Stoere snowboardjassen voor heren

24 november 2017
Volgende

Snow white: witte winterjassen voor dames

24 november 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.