Stoere snowboardjassen voor heren

De tijd van fletse kleuren op de piste is voorbij. Je kent vast nog wel die opvallende doch foute ski- en snowboardjacks uit de jaren 80 en jaren 90. Vandaag de dag hoeven we er echt niet meer zo bij te lopen en kunnen we kiezen uit een hele collectie trendy snowboardjassen. Voor de heren is er ook dit seizoen weer een uitgebreide collectie wintersportjassen te vinden. Wanneer je gaat snowboarden heb je een ander model wintersportjas nodig dan wanneer je gaat skiën. Lees hier meer over snowboardjassen voor heren. Wellicht vind je hier wat nieuws voor jou?

Verschillende soorten snowboardjassen

Wie fervent snowboarder is weet als geen ander dat je bij het beoefenen van deze sport speciale kleding nodig hebt. Een van de belangrijkste items is een kwalitatieve snowboardjas. Het grootste verschil van deze jas ten opzichte van de wintersportjas die bij skiën veel wordt gebruikt is dat dit item een andere pasvorm heeft. De diverse soorten snowboardjassen zijn namelijk een stuk langer dan bovengenoemde jassen voor het skiën.

Er is een groot aanbod stoere snowboardjassen voor heren te vinden op Jas.nl. Het belangrijkste kenmerk waar je op moet letten bij het kopen van een dergelijke jas is of de snowboardjas volledig ademend is. Daarnaast is het natuurlijk ook erg handig wanneer de jas waterdicht is zodat je optimaal kunt genieten van alle sneeuwpret. De waterafstotende laag zorgt er ook nog eens voor dat je lekker warm blijft op de piste, iets wat ook wel handig is.

Stoere elementen in een snowboardjas

Welke elementen en details maken een snowboardjas eigenlijk stoer en anders dan de rest van het aanbod? Er zijn verschillende merken waar je terecht kunt voor jassen die net iets meer pit uitstralen dan andere merken. Een merk zoals Protest of Brunotti heeft bijvoorbeeld hele stoere jassen voor mannen. Dit soort jassen hebben altijd een capuchon, meerdere zakken (handig!) en een perfecte pasvorm. Omdat de jas wat langer is dan andere wintersportjassen sluit hij goed aan bij je wintersportbroek.

Over het algemeen is de stoerdere variant donker van kleur. Denk bijvoorbeeld aan zwart met opvallende naden en touwtjes of juist aan donkerbruin of donkerblauw. Stem de rest van je snowboardlook af op de kleur van je jas en kies bijvoorbeeld voor een witte of zwarte broek. Om de nadruk te leggen op je stoere snowboardjas houd je de kleur van de broek neutraal. Je kunt deze look afmaken met een blitse zonnebril en een warme col voor om je nek.

Ben je benieuwd naar het aanbod van snowboardjassen voor heren bij Jas.nl? Neem dan snel een kijkje in de collectie en wie weet sta jij je volgende wintersportvakantie te shinen in een te gekke nieuwe snowboardjas of een andere wintersportjas.

Volgende

Nette winterjassen voor heren

24 november 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.