Winterjas kopen voor jongens: ideale tips!

Als zoonlief een winterjas moet, barst de strijd meestal los. Jongens zijn nu eenmaal niet zo geïnteresseerd als meisjes. Vaak heeft mama ook een andere smaak. Gelukkig weet Jas.nl wat jongens mooi vinden. Lees dus gauw met ons mee.

Opvallende kleuren

Dit jaar zijn opvallende kleuren helemaal in. Ook voor jongens. Dit jaar hebben felle kleuren een ‘coole touch’, namelijk contrasterende mouwen. We zien het vooal in raglan uitvoering, maar ook recht. En voor wie van afritsbare mouwen houdt, is er ook een oplossing. Een contrasterende jas is trouwens ook niet duur. De prijs ligt tussen de 40 en de 109 euro.  De goedkoopste jas is van ‘Playtech By Name It’ en ziet er bijzonder uit, met een wit-blauw patroon. Uiteraard is de jas lichtgewicht en zit er een ritssluiting in. Perfect voor jongens.

Blauw is populair

Iets minder fel, maar toch mateloos populair: blauw. Blauw is een typische jongenskleur, dus het is niet gek dat we deze nu ook op de winterjassen terug zien. Er zijn talloze blauwe winterjassen te koop. Dat maakt de zoektocht een stuk eenvoudiger.

Soorten jassen

Gelukkig houden veel producenten van jongens winterjassen er rekening mee dat niet iedere jongen hetzelfde is. Een stoere parka voor de echte coole boys, een fijn sportief jack voor het voetballertje, en een mooi en classy wollen jasje voor de koukleum. Er zit wel duidelijk verschil in stijl tussen bijna tieners en kleuters. Veel ouders blijven nog wel eens hangen in de kleuterjaren. Natuurlijk zijn veel modellen vaak ook in de grotere maten verkrijgbaar, maar we raden aan om eens rond te kijken.

Samen zoeken naar een winterjas

Jongens trekken een jas echt niet aan als ze hem niet mooi of stoer vinden. Alsof vriendjes niet een zelfde soort jas hebben. Daarom kunnen we aanraden om echt samen te winkelen. Kruip samen achter de laptop. Maak eerst zelf een voorselectie van betaalbare winterjassen. Dat kan op Jas.nl heel eenvoudig door met de muis op ‘kinderen’ te gaan staan en dan op ‘Jongens’ te klikken. Links kun je dan prijzen selecteren.

Laat vervolgens je zoon het werk doen. Laat hem kiezen voor een winterjas die hij zelf mooi vindt. Past deze binnen het budget en klopt de maat? Dan hebben jullie er de hele winter plezier van.

Vorige

Zo gaat de winterjas langer mee

28 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.