Boho winterjassen voor kids

De zoektocht naar een originele én trendy winterjas voor je kids kan lastig zijn. Vooral wanneer je niet wilt dat je kindje een winterjas draagt die je overal al op straat ziet. Daarom zijn we heel blij met een trend die we deze winter veel gaan zien én die vervolgens ook nog eens hartstikke tijdloos is: boho winterjassen voor kids. Maar wat betekent boho precies en aan welke jassen moeten we dan denken? Je leest het allemaal in dit artikel, lees dus gauw verder.

Boho winterjassen; wat betekent boho?

Boho is een afkorting van bohémian, dat een bepaalde stijl aanduidt. Je kunt een bohémian leefstijl hebben, waarbij je geniet van het vrije leven met veel invloeden van cultuur, natuur en dieren. Boho is hiermee een mix van hippie en rock & roll gecombineerd met heel veel kleurtjes, details, franjes en accessoires. Het kan dus eigenlijk niet gek genoeg bij een mooie boho winterjas voor kids. Het leuke is dat we deze trend ook terug zien bij de volwassenen: boho chic winterjassen die je voor iedere gelegenheid uit de kast kunt halen.

Waar moet je dan aan denken bij boho winterjassen? Eigenlijk heel simpel: kleuren, prints, details die verwerkt zijn in stijlvolle én comfortabele winterjassen in aardse en natuurlijke kleuren. Zo zien we de kleuren bruin, terracotta, okergeel en olijfgroen veel terug in deze trend. Deze kun je allemaal met elkaar combineren, maar je kunt ook kiezen voor een rustige basis met veel franjes en details. Met de boho winterjassen voor kids wordt de winter een stuk kleurrijker!

Boho jassen voor jongens én meisjes

Het grote voordeel van de boho trend voor kinderen is dat het voor zowel jongens als meisjes beschikbaar is. In de collecties van de meiden zien we weliswaar wel wat meer kleur en prints, maar dat betekent niet dat er voor de jongens niks te vinden is. De boho meisjes winterjassen zijn stoer en hippie tegelijk: kies voor een mooie groene parka met op de achterkant een gekleurde aztec-print of ga juist voor een kort bruin ribjasje met een (fake) fur kraag en een dikke voering. Combineer het geheel altijd met kleurrijke sjaals en mutsen, zodat de totale look lekker vrolijk is.

Bij de jongens zien we boho jassen in een andere uitvoering terug. Net als bij de mannen ligt de focus hier op stoer en opvallend. Kies daarom voor leren jasjes of suède bruine jassen met (fake) bontkraag of opdruk. Laat de kleuren van de jas zelf vooral donker en basic zodat de details eruit kunnen springen. Voor de jongens zien we minder felle kleuren voorbij komen, maar houd je vooral niet wanneer de kans er is om uit te pakken. Bij boho mag en kan alles!

Vorige

Boho chic winterjassen voor jou

28 september 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.