De mooiste dames winterjassen voor de feestdagen

Het is nog maar even december, maar het is zeker niet te vroeg om na te denken over je outfit tijdens de feestdagen. En welke winterjas je daarbij gaat dragen. Een parka of gewatteerde jas is wel lekker warm maar niet heel feestelijk en flatteus bij je outfits tijdens de feestdagen. Een mooie, nette mantel past een stuk beter bij je feestelijke looks. Wij hebben een paar mooie winterjassen uitgezocht die je perfect kunt dragen tijdens de feestdagen. En daarna nog prima kunt dragen naar kantoor of andere feestjes.

WE Fashion Dames Wool Blend Jas

Met een simpele zwarte wollen mantel zit je altijd goed. Deze kan op verschillende gelegenheden goed van pas komen en past bij elke outfit. Deze wool blend jas van WE Fashion is gemaakt 50% wol en 50% polyester en is gevoerd van binnen. De jas heeft een normale knoopsluiting en een blinde knoopsluiting. Verder heeft de jas steekzakken, een binnenzak en een dubbele split aan de achterzijde voor extra beweeg comfort. De jas kost €119,99.

Ted Baker Narnia winterjas

Een prachtige lichtgrijze winterjas met nep bont kraag. De bontkraag is afneembaar. De jas is gemaakt van 75% wol, 20% polyamide en 5% kasjmier. De jas is gevoerd en de voering is gemaakt van 97% polyester en 3 elastaan. Daarnaast heeft de jas een ceintuur wat je taille mooi accentueert en een knoop sluiting. De jas heeft steekzakken en is gemêleerd. Het is de perfecte jas voor over je kerst- feestjurkje. De prijs van deze klassieke winterjas is €454,95.

Carolina Cavour Dark Ruby winterjas

Deze rode winterjas is een stuk vriendelijker geprijsd dan de vorige en is ook helemaal in door de rode kleur. De jas kost €199,95 en is gemaakt van 50% wol, 40% polyester, 5% overige materialen en 5% polyacryl. De jas is gevoerd en een cache-coeurhals. Verder heeft de jas een knoopsluiting, een mooie ceintuur, steekzakken, schoudervullingen en figuurnaden. Allemaal details die de jas als gegoten laten zitten tijdens de feestdagen.

BOSS Orange Ofrieda winterjas

Een grijze winterjas met kleurverloop van lichtgrijs naar donkergrijs in een mooi gradient effect. Het materiaal van de buitenlaag van de jas is 30% polyester, 26% wol, 23% polyacryl, 18% alpaca, 3% polyamide. Deze jas gaat je zeker goed warm houden komende winter. Want hij is ook nog gevoerd met 52% polyester en 48% viscose. Verder heeft deze winterjas een knoopsluiting, een kraag met revers en insteek zakken. De jas kost €399,95.

Jas bekijken

Max&Co Dalmata winterjas

Deze zwarte gewatteerde winterjas ziet er anders uit dan de meeste winterjassen. De lange jas is gemaakt van 100% polyamide, de vulling is van 100% polyester en de voering van 100% polyamide. Verder heeft de jas een ronde hals en geen kraag. De mouwen zijn drie-kwart en lopen wijder uit. Wat een leuk detail is en het ook een geschikte jas voor de feestdagen maakt. De details bij de mouwen zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de ceintuur, wat voor een mooi geheel zorgt. De winterjas van Max&Co heeft een ritssluiting en steekzakken. De prijs voor deze jas: €244,95.

We hopen je met deze winterjassen een beetje inspiratie te hebben gegeven voor welke winterjas je het best kunt gaan tijdens de feestdagen. Neem zeker een kijkje op Jas.nl voor nog meer feestelijke winterjassen!

Volgende

Welke winterjas bij welk figuur?

20 december 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.