Hoe combineer je een tijgerprint winterjas?

In het artikel omtrent winterjassen met print kon je al lezen dat we in de winter van 2018/2019 ook zeker weer mogen shinen in winterjassen met tijgerprint. Natuurlijk bedoelen we hierbij niet een échte tijgervacht, maar stijlvolle jassen met de print van een tijgervel. Tijgerprint heeft al jaren een beetje een goedkoop karakter, wat ontzettend zonde is. De print is namelijk in verschillende uitvoeringen te vinden die je op een modieuze en stijlvolle manier kunt combineren in je look. Daarom lees je in dit artikel meer over de winterjas met tijgerprint en waarom je die écht aan zou moeten schaffen.

Verschillende vormen tijgerprint

Als eerst is het handig om te weten dat er verschillende uitvoeringen van tijgerprint zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor hele fijne gedetailleerde tijgerprint, maar je kunt ook gaan voor grote tijgerprint. Beide prints vallen natuurlijk lekker op, het is de vraag voor welke print jij het liefste gaat. Hierbij kun je rekening houden met hoe grote of klein print ‘valt’. Wil je dat de nadruk op de jas of op een deel van de jas valt? Dan kies je voor een winterjas met grote tijgerprint. Heb je liever dat de jas lekker trendy is maar niet per se héél opvallend is? Ga dan voor een winterjas met een fijnere tijgerprint.

Ook kijken we dit winterseizoen naar verschillende kleuren tijgerprint. Wist je dat het bijvoorbeeld juist aan te raden is om voor een winterjas met tijgerprint in een andere kleur dan de standaard kleur te gaan? We zien bijvoorbeeld dergelijke jassen in het groen, in het grijs of zelfs in een fellere kleur zoals rood of geel. Je kunt je vast wel voorstellen dat je met deze kleuren helemaal goed opvalt! Houd je zeker niet in met combineren, maar zorg ervoor dat de nadruk op de print en de jas ligt.

Combineren van een tijgerprint winterjas

Maar hoe combineer je nou een tijgerprint winterjas op de juiste manier? Check eerst wat je eigen stijl is: tijgerprint kan namelijk heel goed uitpakken in verschillende looks. Houd je van een sportieve en stoere stijl? Dan kies je bijvoorbeeld voor een trendy trenchcoat met tijgerprint. Draag daaronder een toffe jeans en een paar sneaker en je pittige look is af. Ook kun je hierbij kiezen voor een gewatteerde jas met print of voor een wollen jas met print.

Voor de meer stijlvolle look kies je voor een langere winterjas met tijgerprint. Deze is goed te combineren met een winters jurkje of een rok, een panty en een paar hakken of enkellaarsjes. Wat we deze winter ook terug gaan zien is de fake fur jas, die je met tijgerprint mooi kunt combineren in een feestelijke look. Of kies voor een vintage en oversized model waarbij de winterjas met tijgerprint je outfit helemaal compleet maakt. Om je look af te maken kun je uiteraard nog je lippen rood stiften en je haar losgooien. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Volgende

Durf jij te gaan voor een roze winterjas?

24 september 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.