Scoor een winterjas met print

Ben jij ook al langzaam maar zeker op zoek naar een nieuwe winterjas? Mooi! De nieuwste collecties hangen namelijk sinds augustus in de (web)winkels. Net als ieder jaar vallen onze verschillende winterjassen trends op en dan hebben we het in dit artikel niet over de kleuren, het materiaal of de vorm van een winterjas. Hier willen we je namelijk wat meer vertellen over dé prints van het winterseizoen 2018/2019. Welke prints kunnen (nog) wel en welke zijn nieuw? Je leest het hier.

Dierenprints blijven hip

Een van de meest opvallende prints van het volgende winterseizoen is de comeback van dierenprints. Vorige winter zagen we ook al enkele modellen winterjassen met diverse soorten dierenprints; dit jaar mag het allemaal weer en nóg meer! Hierbij kun je natuurlijk voor de ‘standaard’ tijgerprint of panterprint gaan, maar wat juist zo leuk is aan deze trend is dat andere, misschien voor sommigen meer heftige, prints ook hartstikke hot zijn. Kies daarom bijvoorbeeld een keer voor slangenprint of krokodillenprint op je winterjas.

Wist je dat je hierbij helemaal niet voor de basic kleuren hoeft te gaan? Slangenprint is bijvoorbeeld ook heel hip in een blauwe, grijze of een groene uitvoering. Zorg er daarbij voor dat de rest van je look rustiger is zodat de nadruk echt op je hippe jas ligt. Dergelijke prints kun je goed combineren met een paar stoere enkelboots en een jeans of juist met een stijlvolle look. Hierbij brengt de dierenprint net wat meer pit in de gehele look.

Ga voor de ruit

Een andere trend die én tijdloos is én niet meer weg te denken is uit het huidige modebeeld voor aankomende winter is de ruitjesprint. In sommige winterjassen zijn ze een echte eyecatcher terwijl ze in andere modellen weer een stuk subtieler voorkomen. Hoe je ruiten ook combineert, de juiste keuze is het sowieso. Deze winter ligt de nadruk op kleine ruiten in ton sur ton samenstellingen. Deze combinatie zien we bijvoorbeeld terug bij wollen jassen en bij vintage jassen.

Het grote voordeel van een jas met ruitjes is dat dergelijke jassen ideaal zijn voor diverse gelegenheden. Zoek je een jas voor een bruiloft? Check. Zoek je een jas voor een belangrijke meeting? Check. Op zoek naar een jas voor een etentje met vrienden? Ook: check! Ruiten kunnen namelijk altijd: deze print zien we namelijk amper terug in felgekleurde winterjassen, maar juist in natuurlijke en rustige kleuren zoals camel, groen en donkergrijs. Daarom is het zowel een nette en stijlvolle jas als een stoere en gedurfde jas voor verschillende gelegenheden én diverse persoonlijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het aanbod winterjassen met print? Bij Jas.nl hebben we de beste trends op het gebied van winterjassen voor je verzameld, dus ook verschillende toffe winterjassen met print. Neem snel een kijkje in de collectie.

Volgende

Winterjassen voor 55 jaar en ouder

6 september 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.