Kinderwinterjassen trends voor 2018/2019

Nu de trends voor winterjassen 2018/2019 voor volwassenen bekend zijn is het ook tijd om te kijken naar de kinderwinterjassen trends voor de aankomende winter. Net als ieder jaar zien we héél veel kleur en diverse vrolijke prints terug in de kinderwinterjassen. Daar worden wij misschien wel het meest happy van: kleurrijke winterjassen in een donker seizoen. In dit artikel vertellen we je meer over de andere trends rondom kinderwinterjassen. Lees dus gauw verder.

Trends voor meisjesjassen

Voor de meisjes zijn er verschillende te gekke trends op het gebied van winterjassen te vinden. We zien een paar replica’s van vrouwentrends maar dan in trends voor jonge meiden! Een van dé trends is bijvoorbeeld een lekkere warme cape, die in verschillende uitvoeringen wat betreft stof en kleuren te verkrijgen is. Het leuke van een cape is dat je deze jas gemakkelijk kunt combineren jurkjes, stoere broeken, sjaals en mutsen. Op die manier is de cape voor ieder meisje een echte musthave.

Ook zien we voor de meiden een comeback van de gewatteerde jas in combinatie met een andere nieuwe trend, namelijk de trend van de lange winterjas. Het grootste voordeel voor de meisjes is dat deze winterjas heerlijk warm is, omdat de jas tot je knieën komt. Vooral op hele koude dagen is deze gewatteerde jas daarom aan te raden. Kies voor een opvallende kleur zoals paars of rood en combineer het met andere kleurrijke accessoires zoals sjaal, handschoenen en een muts.

Trends voor jongensjassen

Bij de jongens ligt de nadruk deze winter op stoere winterjassen. Zo zien we bijvoorbeeld veel coole én koele kleuren terug zoals marineblauw, donkergrijs, legergroen en bruin. Dat betekent overigens absoluut niet dat je je zoontje geen fellere kleuren aan mag trekken, want kleur mag altijd! Het materiaal leer is een echte aanrader voor de stoere boys: een warm en duurzaam materiaal dat jaren mee kan. Leer is leuk om te combineren met een jeans, een paar warme veterschoenen en een toffe trui.

Daarnaast zijn ook bij de jongens gewatteerde jassen een feit, hoewel de lengte hier beperkt blijft tot aan je middel. Ga voor een model met capuchon: extra warm én extra cool! Toch liever voor een langer model gaan? Dan kies je voor een parka als winterjas, het ideale model voor zowel kids als volwassenen. Deze jas kun je in verschillende looks combineren, deze winter zien we vooral veel mooie legergroene parka’s voor jongens in de collecties. Een paar stevige veterschoenen er onderaan en gaan met die te gekke look!

Deze kleuren zijn hip deze winter

Hoewel het dus voor de kids niet heel veel uitmaakt wat betreft kleuren is het in ieder geval leuk om je even in te lezen in de actuele kleurentrends voor (kinder)winterjassen. Er zijn namelijk een paar kleuren die je veel terug gaat zien deze winter. De kleur van het jaar 2018 is bijvoorbeeld ultraviolet, dus deze kleur zien we veel terug in met name de meisjes winterjassen. Ultraviolet wordt afgewisseld met aubergine, donkerblauw, donkergroen en donkerrood. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van grijs en wit om er een geheel van te maken.

Volgende

Gele winterjassen: ja of nee?

3 september 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.