Sneeuwpret in deze comfortabele winterjassen

Nu we zelfs in oktober nog genieten van een heerlijke nazomer moet je er misschien nog niet aan denken om over enkele weken met je voeten in de sneeuw te staan. Toch hopen we stiekem ook dit jaar op een heerlijke koude en prachtige winter, zodat we volop kunnen genieten van het koude seizoen. Met een dikke winterjas kun je de sneeuw het aankomende winterse seizoen aan met die koude temperaturen. In dit artikel lees je meer over de leukste winterjassen voor een portie sneeuwpret!

Gewatteerde jassen in de sneeuw

Een van de meest comfortabele trends van deze winter zijn zonder twijfel de gewatteerde winterjassen in diverse kleuren. Dit zijn vaak sportieve uitvoeringen die je soms ook als wintersportjas kunt gebruiken én die lekker zitten in je dagelijkse look. Een gewatteerde jas bestaat uit een kwalitatieve dikke laag dons of veren die ervoor zorgt dat jij het niet koud krijgt in de sneeuw. Let er wel even op dat je niet allergisch bent voor de vulling, zodat je geen last krijgt van jeuk en niesaanvallen.

Wat heel fijn is van de gewatteerde winterjas is dat je er zo goed in kunt bewegen. De stof is over het algemeen heel soepel. Hierbij kies je zelf voor een dunne of een dikkere gewatteerde winterjas. Wanneer je veel aan outdoor sporten doet zoals wandelen, bergbeklimmen of fietsen in de winter is het aan te raden om voor een dunne gewatteerde winterjas te gaan. Daaronder kun je jezelf nog warmer houden met behulp van andere dunne laagjes. De gewatteerde winterjas is hierbij een goede toevoeging.

Gewatteerde regenjas als winterjas

Een andere trend die niet meer weg te denken is uit het huidige ‘landschap der winterjassen’ is de gewatteerde regenjas als winterjas. Deze hippe regenjassen zien we inmiddels overal in de (online) etalage hangen in allerlei kleuren. Van felgeel tot warm donkerroze en van marineblauw tot aan legergroen. In de sneeuw val je met een jas in een van deze kleuren extra goed op!

Een ander groot voordeel van een dergelijke winterjas is dat je zeker weet dat je jas de natheid van de sneeuw tegenhoudt. Gewatteerde regenjassen zijn daarnaast over het algemeen wat langer dan een standaard winterjas waardoor je ook nog eens een groter deel van je lichaam bedekt hebt tegen de kou. Tot slot zijn er diverse uitvoeringen in dé kleurentrends voor winterjassen van 2018/2019 te vinden in de webshop. Ben je nieuwsgierig geworden naar de gewatteerde regenjas als winterjas voor het komende seizoen? 

Volgende

Herfstjas gebruiken als winterjas

13 oktober 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.