3x dure merkjassen voor dames

Je bent er gek op of je hebt er niet zoveel mee: merkjassen. Veel vrouwen zijn dol op dure jassen van een bepaald merk. Wij snappen dat helemaal: merken zoals Burberry en Ralph Lauren hebben bijvoorbeeld ontzettend veel prachtige modellen in iedere collectie hangen. Daarom vonden we dat het tijd was om een paar duurdere merken met je te bespreken, zodat je helemaal klaar bent voor dit jaar wat betreft een trendy merkjas. In dit artikel vertellen we je meer over trendy dure merkjassen voor vrouwen.

Damesjassen van Burberry in 2020

Een van de merken die we al eventjes niet gezien hebben tussen de trends, maar die dit jaar weer helemaal terug van weggeweest is is Burberry. De damesjassen van Burberry hebben iets unieks en opvallends. Dat betekent dat je het direct ziet wanneer je een jas van Burberry voorbij ziet komen. Dit merk ken je namelijk van de karakteristieke ruitjesprint jassen met beige en zwart met rode strepen. Ook beschikt het merk over meer basic jassen zonder print, zoals mooie mantels en fijne trenchcoats.

Zo verkoopt het merk ook beige jassen in diverse modellen, zoals langere trenchcoats en korte bomberjacks. Dit soort jassen van Burberry combineer je met gemak met een stoere skinny maar ook heel goed in een meer nette look. Burberry trenchcoats passen bijvoorbeeld heel goed in een classy outfit dat je aantrekt naar je werk of naar een feestje. Voor de koudere dagen nu kies je voor een donsjack met gewatteerde lagen. Kortom: er is voor iedereen wel wat te vinden voor een juiste prijs.

Stoere jassen van Fjällraven voor dames

We gaan het in dit artikel niet alleen over nette damesjassen hebben, daarom kozen we voor Fjällraven als stoer merk voor dames. Je kent Fjällraven waarschijnlijk al wel van die toffe rugzakken. Het outdoormerk verkoopt echter nog veel meer dan tassen; je bent hier ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een stoere outdoorjas. Je hoeft echt geen buitensporter of fervent wandelaar te zijn om te kunnen genieten van de te gekke jassen van dit merk.

De kwalitatieve outdoorjassen die je kunt kopen van Fjällraven zijn namelijk voor verschillende soorten gelegenheden gepast. In Nederland kennen we immers genoeg dagen vol regen en wind, waardoor zo'n winddichte en waterdichte jas hartstikke goed van pas komt. Kies voor een langer model zodat je hele lichaam lekker warm blijft, zoals een lange gewatteerde jas. Fjällraven verkoopt jassen in donkere kleuren en heeft hier en daar een opvallende kleur in de collectie hangen. De jassen zijn geprijsd tussen de 300 en 800 euro.

Diverse damesjassen van Ralph Lauren

Tot slot willen we nog een 'gouwe ouwe' aanraden: de jassen van Ralph Lauren zijn namelijk tijdloos wat betekent dat ze hartstikke trendy zijn in 2020. Het grote voordeel van Ralph Lauren is dat het merk jassen maakt die zowel sportief als netjes zijn. Dat betekent dat je sportieve damesjassen van dit merk voor iedere gelegenheid aan kunt trekken. Kies je dus voor een jas van Ralph Lauren dan kies je voor een multifunctionele jas die je iedere dag kunt dragen. Dat maakt het hogere prijskaartje al wat aantrekkelijker!

De Ralph Lauren hebben een rustig en meer basic karakter en zijn daarom voornamelijk verkrijgbaar in rustige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan marineblauwe jassen zoals stijlvolle cabans, donkerrode jassen en zwarte jassen die je met gemak combineert in je alledaagse look. Kenmerkend voor dit merk is het sportieve karakter, wat je vooral terugziet in de modellen van de jassen. Dat betekent dat Ralph Lauren veel bomberjacks en gewatteerde jassen in de collectie heeft, natuurlijk stuk voor stuk met het welbekende Ralph Lauren logo.

Vorige

Classic Blue jassen combineren

24 februari 2020

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.