3x prints voor herenjassen in 2020

De winkels zijn dicht door corona, maar je wilt toch shoppen? No worries: online zijn de webwinkels gewoon 24/7 geopend! Dat betekent dat je voor het nieuwe zomerse seizoen gewoon al je slag kunt slaan met het shoppen van frisse fashion. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie zomerjas voor heren, maar wil je iets anders dan een standaard zwart jasje of een standaard basic spijkerjasje? Snappen we. Daarom hebben we in dit artikel drie zomerse prints verzameld die we dit jaar gaan zien op jassen en andere mannenkleding. Lees het allemaal hier.

Herenjassen met ruitjesprint

Een van de prints die direct opvalt, is de Schotse ruitjesprint. Het leuke van deze print is dat het een tijdloze print is, die we jaar na jaar in diverse collecties zien. Het ene jaar is dat net iets meer; de zomer van 2020 is zo'n moment. Wat hierbij opvalt is dat we deze print voornamelijk in de herencollecties terug gaan zien. Dan hebben we het overigens niet over de gewone Schotse ruitjesprint wat betreft kleurencombinaties. Rode herenjasjes met zwarte ruitjes kunnen natuurlijk, maar waarom zou je niet juist voor een andere kleurencombinatie gaan?

Wat namelijk ook heel tof is, is om een beetje te experimenteren met deze print. Schotse ruitjesprint is bijvoorbeeld ook te gek wanneer je kiest voor een mooie groene zomerjas met zwarte strepen en ruitjes. Of ga voor een blauwe jas met deze print, hartstikke leuk! Herenjassen met ruitjesprint combineer je het beste met een goede jeans. De combinatie van dit soort kleuren met denim staat gewoon heel erg goed. Daaronder draag je een paar (witte) sneakers of juist een paar nette veterschoenen.

Kies voor legerprint in de zomer

Ben je niet zo van de ruitjes, maar heb je wel zin in een stoer zomerjasje? Misschien is een herenjas met legerprint dan iets voor jou. Legerprint is vaak een combinatie van groen, beige en bruin, waardoor je diverse combinaties kunt maken. We zien deze print vaak terug op stoere cargo jacks, die je kunt combineren met shorts, een vintage jeans of juist een katoenen of linnen broek. Zo'n natuurlijke look past heel goed bij het zomerse seizoen.

Natuurlijk vind je legerprint ook op andere soorten jassen. Je hoeft niet eens per se voor een stoere look te gaan wanneer je voor legerprint jassen kiest. Dat is opvallend, omdat deze print toch wel als gedurfd wordt gezien. Wist je bijvoorbeeld dat er voor de lente en de zomer ook colberts en betaalbare blousons te koop zijn met deze print? Of meer sportieve herenjasjes met een subtiele legerprint? Op die manier is er voor iedere soort man wel een zomers jasje met legerprint te koop.

Opvallende stippen op jasjes

Last but not least: wat dacht je van een herenjas met stippen? Polkadot jassen zijn items die we dit voorjaar en deze zomer veel zien in de (web)winkels. Deze trend doet zowel de mannen- als de vrouwencollecties aan, dus je kunt helemaal matchend over straat! Dat is natuurlijk geen must: wij zijn wel heel erg fan van polkadot jassen bij jassen. Waarom? Geen idee: deze trend is gewoon net even wat anders dan de standaard prints voor herenjassen.

Dat het net een beetje anders mag, is juist wat fashion zo leuk maakt. Op die manier kun je er net even anders uitzien dan de rest; dat is toch juist leuk? Kies bijvoorbeeld voor een zwarte jas met witte grote stippen of ga voor een bruin hip zomers jasje met hele fijne stippenprint. Het zijn voornamelijk witte en zwarte stipjes die we terug gaan zien op herenjassen. 

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.