Casual winterjassen voor heren

Ben je op zoek naar een casual winterjas voor heren voor de winter van 2018/2019, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen: in dit artikel vertellen we je meer over alle trends omtrent casual herenjassen voor aankomende winter. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gewatteerde regenjas? Stoer als outdoorjas, maar ook heel handig en mooi als dagelijkse jas. Lees gauw verder over de trends op het gebied van casual winterjassen voor heren en laat je inspireren.

Stoer én comfortabel: de gewatteerde jas

Wat is de perfecte jas voor hem? Misschien is de gewatteerde jas een goede optie voor het komende winterse seizoen. Gewatteerde jassen kunnen eigenlijk altijd: de trend is wat je ermee doet en hoe je de jas combineert. In de winter van 2018/2019 zien we bijvoorbeeld veel de gewatteerde regenjas terug voor heren. Het grootste voordeel van deze jas als winterjas is dat hij waterdicht, warm én comfortabel is.

Daarnaast is dit model in diverse hippe kleuren te verkrijgen én kun je de gewatteerde regenjas in meerdere looks goed combineren. Draag hem bijvoorbeeld als kantoorjas en kies daarbij voor een mooie donkere kleur: zwart, donkergrijs of marineblauw doet het heel goed bij een zakelijke winterjas. Of draag de gewatteerde regenjas als outdoorjas tijdens je winterse wandelingen in het bos. Natuurlijk kun je de jas ook gewoon dragen in je dagelijkse casual look: kies in dat geval voor een wat fellere kleur of een mooie donkergroene of donkergele kleur.

Parka als herenjas

Ook de parka is een absolute must wanneer je wilt gaan voor een casual winterjas. Een parka is hip, tijdloos en lekker warm. Voor de winter van 2018/2019 kun je als man prima gaan voor een langer model, aangezien langere winterjassen helemaal hip zijn. Daarnaast houdt een langere parka je ook nog eens een stuk warmer! Wat ook fijn is aan de parka is dat er vaak een capuchon aan bevestigd zit; ideaal voor in het koude seizoen waarin het veel regent en ook nog wel eens sneeuwt.

Sta je iedere winter te bibberen maar wil je wel graag een modieuze winterjas die niet té dik is? Kies dan voor de zogeheten smart parka, een comfortabel en handig model dat je gemakkelijk op kunt bergen en mee kunt nemen. Het fijnste van de smart parka is dat de jas een ingebouwde muts, sjaal en handschoenen heeft! Dat betekent dat het écht koud hebben verleden tijd is en dat terwijl je gewoon een trendy en casual winterjas draagt.

Wat wil een man nog meer?

Vorige

Nette winterjassen voor dames

16 september 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.