Deze jassen draag je in april 2020

April is al even aan de gang, maar het is nooit te laat voor een paar jassentrends voor april 2020. Hoewel we natuurlijk zoveel mogelijk binnen moeten blijven, is het wel zo fijn om voor de momenten dat je naar buiten gaat een fijne lentejas te hebben. Lente is het namelijk zonder twijfel: met temperaturen rond de 20 graden en dagen vol zon is het zeker een warme lente te noemen. Overdag kun je het prima zonder jas doen. Maar: de ochtenden en de avonden zijn nog steeds behoorlijk fris. Daarom heeft de redactie van Jas.nl een paar mooie jassen voor je op een rij gezet die je kunt dragen in april. Deze behandelen we in deze blog.

Trendy trenchcoats voor jou

Een hele fijne jas voor de maand april is een trenchcoat. Waarom? Heel simpel: trenchcoats zijn vaak gemaakt van een dunne, maar warme stof die je precies goed warm houdt op een frisse lenteochtend. Het grote voordeel van trenchcoats is dat ze lang zijn, maar niet té warm zijn. Dit geldt natuurlijk alleen wanneer je niet voor een wollen trenchcoat gaat; wollen jassen zijn in april echt te warm. Ook fijn: trenchcoats zijn deze zomer niet alleen hip voor vrouwen; in de herencollecties zien we ook een aantal mooie modellen langskomen.

Trenchcoats combineren is ontzettend gemakkelijk. Een van de kleuren die we deze maand en de rest van de lente terugzien, is beige. Beige jassen zijn prettig om mee te combineren, omdat het een hele rustige maar warme kleur is. Dat betekent dat je ontzettend veel combinaties kunt maken met deze basic kleur. Kies daarom voor een combinatie naar keuze of ga voor een combinatie met een andere trendkleur zoals lila of spijkerblauw.

Suède jasjes voor de lente

Nog zo'n fijne trend voor april en voor mei: suède jasjes. Suède is een heerlijk materiaal dat perfect past bij een tussenseizoen. Het is niet voor niets zo dat we suède vooral in de lente en de herfst veelvuldig zien. De stof is namelijk net dik genoeg voor de frisse momenten, maar ook weer niet zo dik dat je het op een lentedag te warm krijgt. Het grote voordeel van suède is dat het een duurzame stof is, waardoor je er jaren mee kunt. Dit soort duurzame jassen zijn dus een hele goede investering.

Daarnaast is het goed om te weten dat je suède jasjes op diverse manieren kunt combineren. Het is het ideale item voor een nette én voor een meer losse look. Zo staat een suède jasje perfect boven een stoere denim jeans met een wit shirtje, maar is het ook een te gek item boven een rokje met een paar hakken. Of draag de jas boven een chinobroek met een blouse. Het kan allemaal. Het is een beetje hetzelfde als wanneer je een leren jasje in je look wilt combineren.

Ga voor de sportieve look

Tot slot willen we je nog wat meer vertellen over sportieve jasjes. Vandaag de dag zijn er zowel voor mannen als voor vrouwen heel wat te gekke sportieve jasjes te vinden in de webwinkels van diverse shops. Op Jas.nl vind je een groot aantal, waarin je direct kunt flaneren. Dergelijke sportjasjes voor vrouwen zijn heel divers: ze gaan van ontzettend vrouwelijk tot een meer stoere variant. Dit soort jasjes draag je op iedere look; van sporty outfits tot aan vrouwelijke looks.

Natuurlijk zijn er voor heren ook heel wat verschillende modellen sportjasjes te vinden. Deze sportieve herenjasjes zijn al jaren in de (web)winkels te vinden en dat is niet voor niets. Het grootste voordeel is het gemak van dit soort jasjes. Je draagt ze namelijk boven iedere look! Voor de lente is het het perfecte jasje omdat het precies genoeg warmte biedt. Combineer de sportjas met een stoere jeans en een paar witte sneakers en je look is helemaal hip.

Vorige

Sportieve jasjes voor dames

20 april 2020
Volgende

Vintage zomerjasjes voor vrouwen

5 mei 2020

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.