Jungleprint jassen in 2020

Toen we in 2019 veel minder jassen met jungleprint zagen dan het jaar ervoor waren we stiekem best een beetje verdrietig. Deze groene trend had toch wel ons hart gestolen en we zijn dan ook hartstikke blij dat dit soort jassen in 2020 gewoon weer in de winkels hangen! Het begon allemaal met niemand minder dan Jennifer Lopez die vorig jaar op de catwalk van Versace de show stal in haar oude jungleprint jurk. Deze jurk was een remake van een jurk die ze in 2000 naar de Grammy's droeg. Op dat moment wisten we het zeker: jungleprint is terug van weggeweest! Lees er alles over in dit artikel.

Waarom kiezen voor jas met jungleprint?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een jas met jungleprint. Geloof ons: er zijn zelfs genoeg redenen om vandaag nog een fijne nieuwe jas te scoren. Wat ons betreft is het grootste voordeel het feit dat jungle helemaal in deze tijd past. Bij deze jassen ligt de nadruk namelijk op groen en zo ook een beetje op duurzaam, waardoor de match niet beter had kunnen zijn. Daarnaast zijn dit soort groene jassen kleurrijk en vrolijk, waardoor ze perfect bij het voorjaar passen. Ben je dus op zoek naar een goede jas voor de lente dan kan een jas met deze print heel wat voor je betekenen.

Het is bijzonder dat precies deze trend weer terugkomt, maar eigenlijk is dat ook weer niet heel gek. Het is namelijk bewezen dat planten een mens gelukkig maken. Naast fysieke planten in je woning kun je dus ook aan de slag gaan met jungleprints in je dagelijkse look en in je woning. Een ander groot voordeel van deze trend is dat jungleprint heel goed te combineren is met allerlei andere trends en verschillende stijlen. Op die manier zit er altijd wel een passende print voor je tussen.

Kleurrijke groene voorjaarjassen

Voor de aankomende lente zien we verschillende soorten jungleprints terug in de kleurrijke en vrolijke tussenjassen. Natuurlijk kun je hierbij all the way gaan en kiezen voor een jas met bladerenprint. Wij zijn daar in ieder geval ontzettend fan van, omdat zo'n jas er vrolijk en opvallend uitziet. Omdat dit soort print eigenlijk altijd uit natuurlijke kleuren bestaat, kun je zo'n item heel goed combineren met verschillende looks. Combineer een jungleprint jas bijvoorbeeld met een bruine skinny of met een zwart rokje. Het kan allemaal.

In 2020 gaan we voor een aantal diverse tinten groen, waarbij warmte en romantiek centraal staat. Nu horen we je denken: "hoe combineer ik groen met een romantisch tintje?". Dat is gemakkelijker dan je denkt. Kies in dat geval in ieder geval niet voor een felgroene kleur, maar ga juist voor een meer rustige tint. Denk bijvoorbeeld aan saliegroene jassen, mosgroene jassen of mooie legergroene jassen. In dat 'genre' kleuren is er altijd wel een passende jas te scoren.

Andere natuurlijke tinten in je stijl

Natuurlijk draait het bij jungleprint jassen niet alleen om groene jassen. Het gaat juist nog verder dan dat. Naast groene jassen kun je namelijk ook prima andere natuurlijke kleuren jassen dragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bruine jas met groene details? Of van een mooi beige exemplaar met lichte jungleprint? Het voordeel van bijvoorbeeld bruine jassen zoals hippe parka's is het feit dat dit soort jassen tijdloos zijn. Dat betekent dat wanneer je nu investeert in een goede jas je er nog jaren van kunt genieten.

Duurzame jassen matchen dan ook goed in de jungleprint stijl, omdat groen en duurzaam toch hand in hand gaan. Daarom raden we het je zeker aan om direct voor een kwalitatieve jas te gaan zodat je de komende lentes geen nieuwe jas hoeft te scoren. Grote kans dat wanneer je nu gek bent op dergelijke bladerenprint je dit over twee of drie jaar ook nog steeds leuk vindt. En anders heb je zo'n duurdere jas toch maar mooi een paar jaar gedragen. Vandaag de dag zijn er diverse websites waar je je jas binnen no time verkocht hebt. Heb je direct weer geld voor een nieuwe!

Vorige

Gotische jassen in de lente van 2020

29 januari 2020

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.