Marineblauwe jassen zijn hip!

Wanneer we goed kijken naar de collecties winterjassen van de afgelopen jaren zien we één lijn wat betreft de kleur: zwart, zwart en nog eens zwart. Natuurlijk is een zwarte winterjas veilig en kun je deze kleur goed combineren in diverse soorten looks, maar waarom zou je niet een keer voor kleur gaan? Je hoeft heus niet meteen een felle kleur te kiezen voor je trenchcoat of je lammy coat, een kleur zoals marineblauw kan je winterse look al heel wat vrolijker maken. Laat marineblauw nou ook nog eens hartstikke trendy zijn!

Waarom marineblauw voor je winterjas?

Marineblauw is een donkere tint blauw die je goed kunt combineren met andere warme, winterse kleuren. Daarbij kun je deze kleur vrijwel ieder seizoen dragen en kan de marineblauwe winterjas ook heel goed op een frisse lente- of herfstdag. Door deze veelzijdigheid van de kleur heeft marineblauw vele harten gestolen en kun je je dit seizoen zeker laten zien in een jas in deze kleur. Zolang de juiste combinaties kiest kan het bijna niet misgaan.

Marineblauw combineren

Het grote voordeel van deze kleur is namelijk de fraaie combinaties met andere kleuren. Combineer marineblauw bijvoorbeeld met stoere jeans, bruine veterschoenen, een warme trui en een mooie bruine sjaal. Of ga juist voor opvallend en combineer de kleur met rood. Vergeet hierbij niet om je lippen ook mooi rood te stiften om je knallende look compleet te maken. Kijk goed naar de lengte van je jas hoe je het draagt in je outfit: een lange marineblauwe jas is mooier bij een jurkje dan een kortere versie.

Marineblauwe jassen met sjaal

Wil je je jas combineren met de juiste sjaal? Dan kun je verschillende kanten op gaan. Wanneer je bijvoorbeeld voor een mooie basic sjaal in één kleur gaat kun je kiezen uit diverse kleuren. Bordeauxrood is bijvoorbeeld een hele mooie kleur bij marineblauw, maar ook olijfgroen en mosterdgeel doen het ontzettend goed. Zolang de kleuren maar passen bij het winterse kleurenpalet zul je zien dat het prima past. Marineblauw is tevens goed te combineren met geprinte sjaals. Kies in dat geval voor een mooie zwart-wit geruite of gestreepte sjaal om je look af te maken.

Nette look met deze kleur

Het fijne van marineblauw is dat je een jas in deze kleur voor verschillende gelegenheden kunt dragen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een jas waarmee je op je werk kunt verschijnen? Dan is deze kleur perfect. Kies bijvoorbeeld voor een mooie lange winterjas zoals een wollen jas of een lang colbert. Of ga juist voor een gewatteerde jas, een item dat dit jaar helemaal hip is. Hoe je de kleur ook combineert; marineblauw is altijd een goed idee!

Ben je nieuwsgierig geworden of deze kleur ook bij jouw looks past? Neem dan een kijkje in de collectie van Jas.nl en wie weet scoor je vandaag nog een te gekke nieuwe marineblauwe jas! Klink goed toch?

Vorige

Combineren met laarzen

24 november 2017
Volgende

Elegante winterjassen voor een bruiloft

24 november 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.