Wat een winterjas over jou zegt

Een winterjas zegt meer dan duizend woorden. De perfecte winterjas zegt namelijk niet alleen iets over je figuur, maar ook over je persoonlijkheid. Met de juiste winterjas kun de juiste attitude neerzetten. Bepaalde jassen hebben ook een bepaalde uitstraling. Bijvoorbeeld voor de persoon die graag een statement maakt, of degene die het niet uitmaakt welk weer het is. Iedere winterjas vertelt zijn eigen verhaal en geeft ieder zijn eigen kijk op de modetrends. We nemen een aantal jassen met je door en vertellen je wat dit zegt over je persoonlijkheid. Lees dus gauw verder.

Type #1: Degene die op alles is voorbereid

Je hebt van die personen die op alles zijn voorbereid. Ze eten precies op 1 uur ‘s middags, want dat is de beste tijd om te eten. Natuurlijk kunnen regen- en sneeuwlaarsjes niet ontbreken en bovendien neemt deze persoon altijd alles mee. Een paraplu voor het geval dat het gaat regenen, zonnebrand voor het geval de zon schijnt. De juiste jas voor deze persoon is de ‘Proper Puffer’. Deze winterjas is speciaal voor mensen die helemaal goed zijn voorbereid op de winter.

Type #2: Statement maker

De statement maker is degene die graag wil laten zien dat ze prima zelf in staat is om haar modieuze keuzes te maken. Een statement makers is of iemand die de stijl afgekeken heeft van popiconen als Lady Gaga en Katy Perry. Zij dragen voornamelijk faux fur en doen dit met een reden. De andere weg is iemand die een paar dunne lagen over elkaar heen trekt.

Iemand die een statement maker is, zal het niet per se warm hebben in de winter. Doorgaans draagt de statement maker maar een paar een paar dunne laagjes. Dit komt doordat deze persoon een geheim bloedtype heeft waardoor zij het niet snel koud heeft of ziek raakt.

Type #3: "Het weer is niet belangrijk"

Sommige mensen kiezen voor een winterjas die niet past bij het weertype in hun land. Daardoor zijn ze soms overdressed, en soms underdressed. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Deze persoon kiest er juist voor geen paraplu mee te nemen, zelfs niet als er regen voorspeld wordt. Deze persoon kiest voor een korte jas, terwijl ze wellicht met haar enkels in de sneeuw staat. En ze klaagt nooit dat ze het koud heeft.

Type #4: De slimmerik

De slimmerik is op alles voorbereid. Ze kan zelfs in een t-shirt rondlopen terwijl het buiten vriest. De slimmerik heeft niet hetzelfde bloedtype als het weermeisje en de statement maker, maar is juist goed voorbereid op ieder weertype. Ze is getrouwd met haar kledingkast en weet dat zolang ze haar hoofd, nek, handen, benen en voeten warm houdt, goed zit.

Type #5: "Hoe meer hoe beter"

Ten slotte hebben we nog de persoon die ervoor kiest zoveel mogelijk lagen over elkaar heen te dragen. Bijvoorbeeld een katoenen broek, sokken, een trui, een vest, een sweater en dan nog drie jassen en twee sjaaltjes. Dit is uiteraard ideaal voor de echte koukleum en bang is om snel ziek te worden. Maar dat is niet alles: het is een bijzondere combinatie die absoluut een trend zet. Er is wel één probleem: dit lijkt ons een beetje veel van het goede en redelijk zweterig.

Vorige

Iets voor jou? De verwarmde winterjas

29 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.