All black everything: zwarte winterjassen voor hem en haar

Wat de trend van het moment omtrent trendy winterjassen ook is; feit is dat een zwarte winterjas eigenlijk altijd kan. Heb je dus geen flauw idee welke winterjas je moet kiezen, kies dan voor een prachtige zwarte winterjas! All black everything is een motto voor velen; laten we in dit artikel eens kijken wat je allemaal kunt doen met een zwarte winterjas. Want hoe combineer je een zwarte winterjas en hoe draag je een zwarte winterjas in verschillende gelegenheden? Je leest het hier.

Lange zwarte winterjassen voor hem & haar

Het grootste voordeel van een zwarte winterjas is dat het voor zowel mannen als vrouwen een tijdloos item is. Zwart kan altijd: investeer dus in een kwalitatieve zwarte winterjas en je kunt hem jaren dragen. Een ander fijn voordeel van een zwarte winterjas is dat de kleur passend is bij formele en informele gelegenheden. Even een middagje shoppen? Dat kan prima in een zwarte winterjas. Aansluitend een fancy diner van werk? Ook dat kan met een zwarte winterjas. Het enige waar je op moet letten is de pasvorm en het soort winterjas.

Wil je voor save gaan? Kies dan voor een lange winterjas in het zwart. Lange winterjassen zijn in de winter van 2018/2019 toevallig hartstikke hip, maar kunnen eigenlijk altijd. Ze zijn namelijk goed te combineren in verschillende looks en stijlen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie kantoorjas in de winter? Kies dan voor een lange zwarte winterjas. Zoek je een passende jas voor je dagelijkse look? Ook dan is een lange zwarte jas passend. Kortom: zwart en lang kan altijd.

Verschillende zwarte winterjassen

Uiteraard bestaan er diverse zwarte winterjassen; naast lange zwarte winterjassen zijn er talloze andere modellen. Deze winter kun je bijvoorbeeld gaan voor een mooie zwarte trenchcoat als winterjas of voor een dikke leren jas met voering. Combineer deze jassen met een mooie gekleurde sjaal of ga juist voor een basic look met een witte sjaal. Dergelijke winterjassen zijn ook goed te dragen met een dikke trui: koop wat dat betreft altijd een maatje groter zodat je zeker weet dat je lekker warm blijft in de winter.

Het combineren van een zwarte jas is totaal niet moeilijk. Zo staat de kleur zwart heel goed met vrijwel alle andere kleuren in het kleurspectrum. Je kunt vandaag de dag zwart zelfs combineren met bruin, iets wat fashionista’s vroeger absoluut niet in combinatie wilden dragen. Dat maakt een zwarte winterjas ook zo geliefd bij de zowel mannen als vrouwen. Combineer een zwarte winterjas met een stoere jeans, met een nette kokerrok, met een stijlvolle pantalon of met een gekleurde jurk; het kan allemaal. Hoe draag jij een zwarte winterjas het liefst? Laat het ons vooral weten onder dit artikel.

Zwarte winterjassen voor kids

Tegenwoordig is er ook een hele reeks zwarte winterjassen voor kinderen te vinden. Hoewel kleurrijke winterjassen voor de kids misschien nog steeds wel het leukst is, is het bijvoorbeeld ook handig om een nette zwarte winterjas te hebben voor verjaardagen of formele gelegenheden. Bij de kleintjes zien we ook dat zwarte winterjassen in verschillende uitvoeringen in de winkel liggen: van korte stoere leren jacks tot aan gewatteerde winterjassen en van dikke, wollen jassen tot aan hippe gewatteerde regenjassen.

In de collectie van Jas.nl hebben we tientallen prachtige zwarte winterjassen staan. Van teddy coats tot aan trenchcoats en van lange winterjassen tot aan korte bomberjacks; er is voor ieder wat wils te vinden op het gebied van zwarte winterjassen. Neem eens een kijkje en vind jouw winterjas!

Volgende

Cape als winterjas voor dames

9 november 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.