Deze winterjassen combineer je bij je kerstoutfit

Over iets meer dan een week is het weer kerst. Iets waar wij als redactie jaarlijks naar uitkijken. Een periode van feestelijkheden en het samenzijn met familie en vrienden maakt het een super gezellige tijd. Natuurlijk zit je helemaal opgedoft aan het kerst diner. Maar wat voor een winterjas draag je over je mooie kerstoutfit? Je parka of leren jack verpest de outfit wel een klein beetje vinden wij. Daarom hebben we een aantal mooie heren winterjassen en dames winterjassen uitgezocht die perfect over een kerstoutfit passen en je ook nog eens lekker warm houden.

Dames winterjassen

We Fashion Dames Zipper jas

Als je op zoek bent naar een nette jas voor de winter, dan zit je bij We Fashion goed. Ze hebben er voor zowel voor mannen en vrouwen mooie winterjassen met een betaalbare prijs. Deze elegante zwarte winterjas met schuine ritssluiting en zipper detail is zo'n voorbeeld. Hij is gemaakt van 54% wol, 38% polyester, 4% acryl, 2% viscose, 2% polyamide en is ook gevoerd. Verder heeft de jas een opstaande kraag, twee steekzakken, een binnenzak en lange mouwen. De jas kost €119,95

Love Moschino winterjas - red

Moschino staat bekend om haar opvallende kleding en het verwerken van leuke details in hun items. Deze rode winterjas heeft ook zo'n leuk detail. Het is eigenlijk gewoon een simpele rode, korte pufferjack maar met het ruche randje aan de bovenkant wordt het ineens een hele leuke winterjas met een schattig detail. Perfect voor de feestdagen als je het ons vraagt. De jas is gemaakt van 100% polyamide en de voering van 100% polyester. Verder heeft de jas een gevoerde kraag, een ritssluiting en zakken met een ritssluiting. De jas kost €399,95 en is ook verkrijgbaar in het zwart.

Derhy Repsonse winterjas - noir

Deze winterjas van Derhy heeft prachtige rosegold details bij de ritsen en knopen, we love it! Het is een lang puffer jack met suede-achtige mouwen en vlakken aan de voorkant. Dat contrast maakt het een superleuke jas voor de feestdagen, helemaal in combinatie met de rosé gouden hardware. De jas is gevoerd en gemaakt van 100% polyester. Verder heeft deze winterjas een afneembare nep bont kraag, zakken met een ritssluiting en een double breasted knoopsluiting. De jas kost €129,95.

Heren winterjassen

We Fashion Heren Slim Fit Topcoat

Een mooie heren mantel gemaakt van 60% wol, 32% polyester, 8% andere vezels. De jas is gevoerd en door de structured en slanke fit sluit die mooi aan. Het is de perfecte nette jas voor over je kerst look, zoals We Fashion het zelf zegt: deze jas maakt alles mooier wat je eronder draagt. De jas heeft een knoopsluiting, steekzakken, een binnenzak met knoopsluiting, lange mouwen met een knoopsluiting aan de uiteindes en een split aan de achterkant. De jas kost €129,99 en is verkrijgbaar in het zwart en beige.

Topman Puffer winterjas - black

Een sportieve jas kan voor mannen heel goed in een nette look, zolang de jas maar geen logo's heeft en een niet al te sportieve uitstraling heeft. Deze zwarte puffer jack van Topshop heeft in tegenstelling tot andere puffer jackets een fluffy buitenkant. Maakt hem net een tikkeltje anders en door de zwarte kleur ook geschikt om over een kerst outfit te dragen. De jas en vulling zijn gemaakt van %100 polyester. De voering is een mix van 56% polyester en 44% katoen. Verder heeft de jas een gevoerde kraag, een ritssluiting en steekzakken. De jas kost €129,95

We Fashion Heren Double Breasted jas

Nog een mooie en nette jas van We Fashion. Deze winterjas heeft een double breasted sluiting en is gemaakt van 60% wol, 32% polyester, 8% andere vezels. De korte winterjas is gevoerd, heeft een rechte fit en naast de knoopsluiting nog meer bijzondere details. Zoals steekzakken met kleppen en een opvallende voering in een contrastkleur. De mouwen hebben een knoopsluiting aan de uiteindes en de jas heeft een split aan de achterzijde voor extra draagcomfort. Deze winterjas kost €139,95 en is verkrijgbaar in het donkerblauw en donkergrijs.

Volgende

Jassen combineren met rokken

20 december 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.