Jassen in de stijl van Ariana Grande

Heb je ook zin om er af en toe uit te zien als een popster? Eerder schreven we al over jassen in de stijl van Rihanna en gaven we je een kijkje in de garderobe van Brad Pitt. In dit artikel willen we je meenemen naar de comfy en trendy stijl van niemand minder dan Ariana Grande. Ariana is niet meer weg te denken uit de huidige popscene. Met haar opvallende paardenstaart en haar unieke keuze voor de mooiste kleding is het een opvallende verschijning. Het is dus helemaal niet zo gek dat de tieners van nu zich ook willen kleden als deze popster. Stiekem willen de moeders soms ook best even meedoen. Daarom: moeders en dochters opgelet, in dit artikel geven we je enkele jassentips in de stijl van Ariana Grande. Lees gauw verder om er net zo uit te zien!

Ariana kiest voor oversized jassen

Een van de meest opvallende looks van Ariana is een oversized trui (het liefst een hoodie) met lange knielaarzen. Soms wisselt ze deze trui ook in voor een oversized jas. Wij zijn echt in looooove met deze stijl. De manier waarop de zangeres comfort combineert met mode vinden wij hartstikke chill. Ze ziet er namelijk nog steeds heel fashionable uit, zonder dat ze zich hoeft te wringen in strakke pakjes, kleine jasjes en andere rare modefratsen. Wat ons betreft gaan we deze winter dus wonen in grote truien, oversized jassen en lange laarzen met dikke lange sokken erin.

Het combineren van een oversized jas is heel gemakkelijk; Ariana laat het bijvoorbeeld al zien dat ze meestal kiest voor een hele lange laars in combi met zo'n toffe jas of trui. Natuurlijk kun je dergelijke grote jassen op nog andere manier combineren. Draag er bijvoorbeeld een skinny jeans onder met een hoodie of ga voor een ribbroek met een katoenen shirt. Zolang comfort maar op de eerste plek staat, zit jij goed. Hoe heerlijk is deze trend waarbij je lekker kunt dragen wat fijn zit én er alsnog modieus uitzien. Dat willen we wel iedere winter!

Grote pufferjacks in de winter

Ook zien we Ariana regelmatig met een andere bijzondere trend onder de jassen: het pufferjack! Wij zijn sowieso fan van pufferjacks, puur omdat ze zo heerlijk warm zijn en je echt goed warm houden in een koude winter. Daarnaast zitten ze zo lekker dat je ze niet meer uit wilt doen. Maar natuurlijk is er nog veel meer fantastisch te noemen aan het pufferjack. Je kunt deze jas namelijk op heel veel verschillende manieren combineren. Ariana combineert de jas meestal met een jurkje. Ook hebben we haar gespot met de pufferjas boven een lang shirt met knielaarzen.

We snappen wel dat jij niet per se in de winter een dunne panty wilt dragen of zelfs met blote benen naar buiten gaat. Gelukkig staan knielaarzen ook heel mooi met een wat dikkere panty, een maillot of een skinny jeans. Draag hierboven een kort pufferjack of ga all the way en kies voor een heerlijk warm lang exemplaar. Kies voor een mooie felle kleur om de winter net iets vrolijker te maken. Pastelkleuren zijn ook helemaal dé kleuren die goed matchen bij een pufferjas.

Lekkere warme fake fur jassen

Tot slot hebben we Ariana ook regelmatig in de media gezien met een heuse fake fur jas. Een lekker warme fluffy damesjas waar we, wederom, wel in zouden willen wonen. Fake fur jassen zijn wanneer ze van een beetje kwaliteit zijn zo ontzettend zacht dat ze heerlijk aan je huid aanvoelen. Daarom raden we het aan om er niet een te dikke trui onderaan te trekken, zodat je volop kunt genieten van het zachte materiaal. Daarnaast is fake fur zelf al zo heel warm, waardoor een extra trui eronder best heel warm kan worden.

Omdat Ariana van opvallen houdt, zien we haar niet zomaar in de eerste de beste fake fur. Nee, we gaan massaal voor fake fur in felle kleuren. Zij droeg bijvoorbeeld eerder een mooie okergele zachte jas met daaronder een nette strakke broek en een gele top. Een paar laarzen of sneakers eronder en je outfit is helemaal af. Ook kun je gaan voor een zuurstokroze jas waarbij je de jas combineert met zwarte en witte tinten. Kortom: voor welke jas je ook gaat in dit lijstje, je voegt in ieder geval een beetje Ariana Grande toe in je stijl en dat is al een goed begin.

Vorige

Fluffy winterjassen voor dames

3 oktober 2019
Volgende

Combineren van truien met jassen

9 oktober 2019

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.