Kantoorjassen voor dames deze winter

Dit is toch heerlijk he? Die kou? Na maanden lang vol warmte en heel veel zon is het nu tijd voor een frisser seizoen. In het najaar trekken we massaal dikke truien aan, halen we de wollen sokken uit de kast en is het tijd voor een lekkere dikke winterjas. Maar wat voor een winterjas doe je als vrouw nou eigenlijk aan naar kantoor? Je wilt wel een beetje representatief zijn, maar je wilt het ook goed warm hebben en er leuk uitzien. In dit artikel vertellen we je meer over nette kantoorjassen voor dames in de winter.

Nooit genoeg van de trenchcoat

Ja hoor, daar is hij weer: de trenchcoat als winterjas.We krijgen er maar geen genoeg van! Het fijnste voordeel van een mooie en kwalitatieve trenchcoat is dat hij een hele mooie pasvorm heeft en daardoor nauw aan je lichaam aansluit. Daarnaast geeft een dergelijke stijlvolle jas een boost aan je nette look, waardoor het de ideale kantoorjas voor dames is deze winter.

Ga voor een trenchcoat met ceintuur om je taille nog een beetje extra te accentueren. Dit seizoen zien we dat lange winterjassen helemaal hip zijn. Combineer de lengte van een ‘lange jas’ met de pasvorm van een trenchcoat en je hebt twee hele prachtige trends in één winterjas! Je kunt de trenchcoat goed combineren met een nette sjaal, een paar leren handschoenen en een classy kantooroutfit. Hiermee zie je er alsnog te gek uit, maar wel op een nette manier.

Gewatteerde (regen)jas voor de winter

Een andere trendjas die deze winter zeker kan is de gewatteerde (regen)jas in verschillende lengte. Handig als tussenjas maar ook als mooie winterjas. Bij een korte lengte jas draag je een pantalon met een blouse of een trui en bij de lange gewatteerde jas staat een kantoorjurk met panty heel mooi. Natuurlijk kun je de jassen combineren zoals jij wilt, maar zorg wel altijd voor die stijlvolle look. Kies daarom ook voor dunne laagjes van het gewatteerde gedeelte, zodat het geheel rustig blijft.

Ben je veel buiten of neem je de fiets om naar het werk te gaan? Denk dan eens na over een gewatteerde regenjas als winterjas. Deze winter is de regenjas in diverse kleuren en pasvormen te verkrijgen. Het is een absolute musthave: kijk maar eens rond op straat en je ziet er binnen no time een paar voorbijkomen. De kleuren geel, lila, rood, blauw, groen, oudroze, mintblauw en perzik zijn de meest voorkomende kleuren. Voor kantoor kun je uiteraard ook gaan voor een (donker)grijze, een zwarte of een donkergroene regenjas.

Vorige

Kantoorjassen voor heren deze winter

9 oktober 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.