Tussenjassen voor kinderen

De dagen worden weer korter, het weer wordt frisser en de zon laat zich minder vaak zien. Kortom: de herfst is begonnen! Veel mensen zijn dol op de herfst en er zijn er wat die er minder enthousiast van worden. De blaadjes aan de bomen krijgen de meest prachtige kleuren, de golden hours zijn het mooist van het jaar en de kaarsjes mogen binnen weer aan. Ook kan de tussenjas weer uit de kast worden getrokken, evenals lekkere warme truien en misschien zelfs al een sjaal of soms een muts. De herfst in Nederland kan alle kanten op gaan, daarom is het van groot belang om een lekkere warme jas te hebben. Ook je kinderen moeten goed worden aangekleed; vooral de ochtenden kunnen behoorlijk fris worden. In dit artikel geven we je enkele tips omtrent kinderjassen in de herfst.

Hip en warm: spijkerjasjes voor kids

Tussenjassen voor kinderen komen er in verschillende uitvoeringen. Wat wij echt te gek vinden, is het (gewatteerde) spijkerjasje. Voor zowel jongens als meisjes zijn er heel wat stoere exemplaren te koop. Wat dacht je van een gewatteerd spijkerjack met een (fake) bonten voering? Ga dan het liefst voor een spijkerjasje waarbij het bont in de kraag terugkomt. Dit soort jasjes zijn voor de herfst vaak wel warm genoeg, maar kun je natuurlijk ook altijd in combinatie met een trui aantrekken. Tip: koop een iets grotere jas, zodat de spijkerjas volgend jaar ook nog mee kan. Het leuke is dat een oversized jasje helemaal hip is anno 2019.

Denim kan altijd, maar wist je dat er ook heel wat toffe spijkerjasjes bestaan die niet per se van spijkerstof gemaakt zijn? Naast mooie spijkerblauwe jasjes kun je tegenwoordig eigenlijk kiezen uit vrijwel alle kleuren! Kijk daarom even naar de trendkleuren voor het najaar van 2019 wanneer je voor een trendy combinatie wilt gaan. Kies bijvoorbeeld voor een mooie natuurlijke kleur jas in combinatie met andere aardse kleuren. Of ga voor een okergeel spijkerjasje en combineer die kleuren met andere natuurlijke kleuren. Hartstikke herfstig!

Wollige teddy coats voor kinderen

Naast spijkerjasjes zien we andere fijne tussenjasjes in de collecties hangen. Een daarvan is de teddy coat voor kinderen. Wie wordt er nu niet blij van een teddy coat? Vooral in een kleinere maat dan een volwassen maat, ontzettend schattig! Teddy coats zijn de ideale tussenjassen voor kinderen, omdat ze heerlijk warm zijn maar niet té dik zijn. Daarom kan een teddy coat ook goed op een minder koude herfstdag; je draagt er op dat soort dagen gewoon een shirtje onder of een dunne trui. Teddy coats hebben niet alleen iets schattigs, ze kunnen een outfit ook heel stoer maken.

Daarom zijn teddy coats voor zowel jongens als meisjes een goede keuze. Bij meisjes kunnen ze iets lieflijks uitstralen; in dat geval moet je kiezen voor een lichtroze jas of een jas in een natuurlijke kleur. Natuurlijk kun je ook voor een donkere jas gaan in combinatie met een stoere jeans en een paar enkelboots, want anno 2019 hoeven meisjes immers niet alleen uit 'lieve' jasjes te kiezen. Voor de jongens gaat het ook alle kanten op: van marineblauwe jasjes tot aan groene jasjes en van okergele jasjes tot aan geprinte teddy coats.

Bodywarmer in de herfst

De kans is groot dat we ook deze herfst nog wat warme dagen krijgen. Er wordt zelfs voorspeld dat eind oktober nog redelijk warm kan gaan worden. Voor dat soort dagen zijn teddy coats echt te warm. Een spijkerjasje kan vaak nog net wel, maar wat als ook dat veel te warm is? Dan kies je voor een fijne bodywarmer die je kindje over de outfit aan kan trekken. Bodywarmers zorgen ervoor dat het bovenlichaam lekker warm blijft. Zolang dat deel van het lichaam warm is, blijft de rest ook lekker warm. Daarnaast kunnen kindjes vrij bewegen in een bodywarmer, ook een absolute must voor kids.

In de collecties voor dit najaar zien we heel wat leuke bodywarmers voor kinderen. Ga bijvoorbeeld voor een geprinte bodywarmer met dierenprint of stippenprint! Of kies voor een vrolijke najaarskleur zoals donkerrood of oranje en combineer zo'n gekleurde bodywarmer met andere herfstige kleuren. Combineer de bodywarmer met een lekkere dikke legging, een paar veterschoenen of laarsjes en een geprint shirtje met lange mouwen of een leuke sweater en je hebt een hele fijne herfstlook voor je kindje.

Vorige

Match je jas met je horloge

2 oktober 2019
Volgende

Fluffy winterjassen voor dames

3 oktober 2019

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.